IDEALNE ZA ZIMU

Uvjerljivo najprodavaniji model: Ana Gruica Uglešić i Helena Šopar nisu odoljele omiljenim čizmama Hrvatica

09.12.2019 u 14:20

Bionic
Reading

Proteklih sezona smo neprestano viđali jedno te isti model buci na gradskim ulicama. Riječ je o čizmicama s potpisom brenda Isabel Marant koje su nedavno i službeno proglašene najtraženijim modnim komadom među Hrvaticama

Najpoznatija modna tražilica Lyst koja okuplja ukupno 12,000 online trgovina nedavno je detaljno analizirala potrošačke navike Europljana i Europljanki i objavila detaljan modni izvještaj koji uključuje preko 50 milijuna pretraživanja iz ukupno 47 zemalja u razdoblju od šest mjeseci.

Prema razultatima analize Španjolci su ludi za Balenciagom, Talijani za brendom Off-White, u susjednoj Bosni i Hercegovini omiljen je Jacquemus, a Hrvati najviše kupuju komade s potpisom Adidasa. Kada govorimo o konkretnom artiklu koji je najpoželjniji među Hrvatica, uvjerljivu pobjedu odnijele su Isabel Marant buce.

I zaista, model 'Nowles' dizajnerice Isabel Marant, čija cijena iznosi oko 3700 kuna, proteklih sezona se mogao vidjeti na svakom koraku, a koliko ga Hrvatice vole dovoljno govori i činjenica da mnoge dame u želji da budu u trendu posežu za kopijama ovih čizmi.

Ovim udobnim kožnim čizmicama s dodatkom ovčje vune i skrivenom petom od 5 centimetara nisu odoljele ni brojne poznate Hrvatice, a posljednje koje smo vidjeli u njima su glumica Ana Gruica Uglešić i naša najuspješnija manekenka Helena Šopar.

Splitska glumica svoje je dizajnerske buce u bež boji s dodatkom crvenih vezica izvadila iz ormara još početkom studenoga, kada ih je iskombinirala s kariranim hlačama, bijelom košuljom, prljavo bijelim kaputom i skupocjenom Louis Vuitton torbicom.

Prije nekoliko dana glumica je iste čizmice nosila i u Parizu, gdje je otputovala sa suprugom Boranom Uglešićem. Splićanka je Isabel Marant buce u gradu ljubavi nosila u dva navrata - prvi put u kombinaciji sa smeđim odijelom, sivom dolčevitom, kariranim šalom, bijelim kaputom i Louis Vuitton torbom, a drugi put ih je uskladila s kariranim hlačama, vestom, efektnim šalom, teddy kaputom i istom dizajnerskom torbom.

Isti model popularnih čizmi u svom ormaru ima i Helena Šopar koja ih je uskladila s efektnom kombiniranom haljinom s potpisom vlastita brenda, gustim čarapama, bijelim teddy kaputom i ružičastom kapom.