U BLAGDANSKOM OZRAČJU

Severina nahvalila svekra i svekrvu: 'Divno je što ih imam!'

07.01.2020 u 14:00

Bionic
Reading

Pjevačica od početka veze s Igorom uvijek je imala riječi hvale za Olju i Dragana s kojim često dijeli i pozornicu. Slobodno vrijeme Severina provodi upravo s njima koji danas slave Božić

Unatoč teškoj protekloj godini, Severina na Instagramu objavljuje fotografije koji odišu pozitivom.

'Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam! ', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu roditelja svog supruga Igora Kojića. Fanovi su joj dali su to do znanja da su oduševljeni skladom i ljubavi koja vlada među njima dijeleći joj samo pohvale.

'Bila je to zanimljiva godina, godina učenja i rasta i zahvaljujem se na njoj', izjavila je nedavno Severina Kojić za emisiju 'Premijera' RTV Pink-a. U Novu godinu ušla je, kako je otkrila, u molitvi za zdravlje njezine obitelji, prijatelja, benda i ljudi koje voli ali i drugim ljudima.

Pred kamerama je otkrila što želi.

'Mir i spokoj. To su neke stvari koje su samo naše. A opet, s druge strane, upali smo u reality zbog situacije koja se dogodila. Međutim, nadam se kako ćemo brzo izaći iz tog realitya', ispričala je Severina.

Izvor: Društvene mreže