VENERA BORAVI U RIBAMA

Rakovi, Škorpioni i Ribe u predstojećim će tjednima imati ljubavni život kao iz bajke, a zvijezde su naklonjene još nekim znakovima

19.01.2020 u 16:18

Bionic
Reading

Od početka godine planetarna je aktivnost bila najizraženija u znaku Jarca, što je mnogima ulilo napetost i strepnju u vezi s njihovim malim životima, a i sudbinom civilizacije. Ali evo boljih vijesti: 13. siječnja Venera, planet ljubavi, ljepote i užitka, ušla je u Ribe, najavljujući romantično ushićenje za cijeli zodijak, a osobito za vodene i zemljane znakove

Prethodna tri tjedna Venera je stanovala u znaku Vodenjaka, tijekom čega se većina usmjerila na stjecanje novih poznanstava i međusobno umrežavanje, ostavljajući romansu u drugom planu. Vrijeme je da se ponovno prebacite na opipljiv ljubavni kolosijek jer su Ribe, uz Bika i Vagu, treći znak u kojemu je Venera u stanju proizvesti ljubavnu čaroliju.

Astrološkim rječnikom izraženo, Ribe su znak u kojemu je Venerin energetski potencijal najsnažniji. Sasvim je logično to da planet ljubavi ima osobit afinitet prema ovom empatičnom znaku zlatnog srca i sentimentalne prirode. Venera smještena u znaku Riba stvara savršeno ozračje za razvoj nježnih osjećaja, ostvarivanje duboke emocionalne povezanosti i romantičan život iz bajke.

Vrhunac 'ludila' početkom tjedna

Što to znači za pojedine znakove? Ribe, Rakovi i Škorpioni u predstojećim će tjednima biti najpovlašteniji na polju ljubavi, bilo erotskog, bilo platonskog tipa. Ista će trojka imati najvećih izgleda dobiti kućnog ljubimca kojeg će beskrajno voljeti. Jarci, Bikovi i Djevice također će iskusiti pojačanu (i pozitivnu) aktivnost na ljubavnom planu.

  • +6
Eva Mendes je Riba, rođena je 5. ožujka 1974. Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Blizanci i Strijelci imat će više nedoumica oko održanja postojećih veza ili izgleda za sretan spoj s onim koji im je upao u oči. Ljubavne će energije biti najjače između 20. i 23. siječnja, kad će se Venera u Ribama i Jupiter u Jarcu naći u sretnom međuodnosu i združenim snagama potaknuti zbližavanje srodnih duša.

  • +5
Selena Gomez je Rak, a rođena je 22. srpnja 1992. Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Boravak Venere u Ribama proizvest će i umjetničko nadahnuće pa će se mnogi od vas baciti na pisanje o stvarnoj ili zamišljenoj romantičnoj vezi, dok će drugi prenijeti svoju emociju u glazbu, ručni rad ili bilo koji medij izražavanja.