KOJA JE LJEPŠA?

Ovih 10 haljina iz Zare imaju potencijal da postanu najtraženiji komadi u ljetnoj sezoni

27.03.2021 u 22:08

Bionic
Reading

Iz tjedna u tjedan omiljeni španjolski brend izbacuje nove komade iz svoje proljetno-ljetne kolekcije, a za oko su nam zapele haljine, i to nekoliko njih koje sve odreda imaju potencijal da postanu najtraženiji komadi ovog ljeta

Svake ljetne sezone Zara ima haljinu koju viđamo posvuda. Voljeli ili ne činjenicu da ćete tu istu haljinu vidjeti u jednom danu barem nekoliko puta na gradskim ulicama, mora se odati priznanje dizajnerima popularne high street destinacije koji jednostavno znaju pogoditi želje modnih ovisnica.

U novoj kolekciji nekoliko je ozbiljnih kandidatkinja za titulu must have haljine 2021, a ako još niste krenuli u potragu za osvježenjem garderobe vrijeme je da se upoznate sa Zarinim adutima.

Ove sezone na modnu scenu vratile su se u velikom stilu jednostavne, ali uvijek beskrajno elegantne slip haljine, a Zara, naravno, ima odgovor na sve vaše dileme pa dolaze u nekoliko boja i zanimljivih varijacija na temu.

Tu su i haljine-košulje koje su pravi modni klasik, ali i modeli s predimenzioniranim rukavima koji su dominirali i protekle sezone.

Tu je i nezaobilazni cvjetni print koji će se savršeno slagati s vječnim espadrilama, ali i tenisicama.

Na cijeni su prirodni materijali poput pamuka, a kao najpoželjniji ljetni materijal tu je lan u kojem koža diše, a ako vas muči što se lako gužva - ne brinite u tome i leži velik dio njegova šarma.

  • +20
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije