ZAVODLJIVO I ŽENSTVENO

Tragate za idealnom haljinom za toplije dane? Nećete pogriješiti ovim prozračnim komadom po pristupačnoj cijeni

24.03.2021 u 12:30

Bionic
Reading

Lepršava haljina koja se lako uklapa u svaki stil i ističe figuru neizbježan je proljetno-ljetni komad koji je, smatraju modni znalci, uvijek dobrodošao u garderobi

Haljine su unazad nekoliko sezona postale jedan od najpoželjnijih komada u ormarima mnogih fashionistica te su se po svojoj popularnosti opasno približile vječnim trapericama.

To nimalo ne čudi jer nas ovaj praktičan komad odijeva u jednom potezu, a podjednako ga vole i zaljubljenice u modu koje vole rock chic, ali i ljubiteljice boho stilova.

Zaljubljenice u modu nose haljine u brojnim prigodama te ih vješto kombiniraju s tenisicama, kaubojkama, sandalama...

I Hrvaticama vrlo drag brend Zara iz sezone u sezonu stavlja nas na slatke muke kad se radi o prozračnim modelima haljina koje bismo isti tren pospremili u svoju garderobu, pa ponovno imaju neodoljiv adut u rukavu.

Radi se o svestranoj haljini bordo nijanse s tankim naramenicama, u koju bismo uskočili iz ovih stopa jer priziva bezbrižnost ljeta okupanog suncem.

  • +19
Haljine s tankim naramenicama Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Oni nestrpljivi ovu haljinu, čija je cijena prihvatljivih oko 80 eura (odnosno oko 600 kuna) dok ne stigne ljeto mogu nositi i s traper jaknom i npr. ravnim sandalama, onima na punu petu ili s tenisicama.

Uz to, ovisno o modnim dodacima, ova haljina bez puno problema može se transformirati i u outfit primjeren nekim večernjim prigodama.

Haljina iz Zarine kolekcije Limited Edition načinjena je od prozračne, lepršave viskoze i zbog svoga ženstvenog kroja sa zavodljivim trakicama na leđima laska svakoj figuri te ne sumnjamo u to da će se začas razgrabiti.