SEZONSKI HIT

Ovaj model traperica obilježit će proljeće, a pristaje svim aktualnim trendovima

30.03.2024 u 19:48

Bionic
Reading

Ravne, opuštene i srednje visokog struka, klasične plave traperice pokazuju se kao model koji najbolje odgovara aktualnim modnim trendovima

Ravne traperice u maniri 90-ih, ispranog izgleda, srednje visokog struka i dovoljno opuštenog kroja nogavica koje završavaju na peti. Ovo su bitne karakteristike trendovskih traperica namijenjenih novoj sezoni proljeće/ljeto, u što smo se imali prilike uvjeriti tijekom modnih mjeseci u svjetskim metropolama.

Ova specifična silueta traperica pokazala se najboljim izborom za spajanje svih modnih trendova trenutka, savršeno pristajući različitim stilskim pravcima.

Traperice ravnih nogavica Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim toga, riječ je o modelu koji čini savršen balans između superuskih i ultraširokih verzija, kakvima ljubitelji mode posljednjih mjeseci značajno gravitiraju.

Izbor modela ravnih nogavica je šarolik, a omogućuje pronalazak onog koji savršeno odgovara baš svakom stilu i stajlingu. Ove sezone na velika vrata vraća se raw traper u svojoj originalnoj tamnoj boji. A kombinacija raw i slim modela bit će ultimativni hit ovog proljeća.