SVE JE U DISCIPLINI

Otkrivena tajna besprijekorne linije Scarlett Johansson

18.01.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Scarlett Johansson jedna je od najljepših glumica u Hollywoodu koja godinama slovi kao seks simbol no njezina je vitka figura rezultat naporne tjelovježbe

Poznati časopis Esquire čak je dva puta 2006. i 2013. lijepu plavušu proglasio dva puta najseksipilnijom ženom na svijetu, a naravno nije zgodnoj Amerikanki savršena figura nije pala s neba.

Scarlett redovtio trenira i vrlo je disciplinirana, otkrio je instruktor Eric Johnson koji je slavnu ljepoticu priprema za zahtjevne filmske uloge poput one u filmu 'Avengers: Endgame' koji u kina stiže ove godine.

  • +10
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica vježba dva ili tri dana tjedno dok je u intenzivnim pripremama za određene uloge, a kako bi bila u top formi lijepa Scarlett vježba pet do šest puta tjedno.

  • +5
Scarlett Johansson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Plavuša nježnih crta lica jako voli vježbe snage. 'Uživa u tome. Vrlo je predana i nikad ne propušta termin za vježbanje. Dosad nisam imao takvog klijenta. Njezina je disciplina zbilja fascinantna', otkrio je Johnson dodajući kako je bitno redovito trenirati kako bi tjelovježba postala vremenom navika.

Nekad je i pola sata sasvim dovoljno, objasnio je instruktor. 

Inače, zvijezda Marvelove filmske franšize 'Avengers' je nakon razvoda od francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim dijeli i dvogodišnju kćerkicu Rose Dorothy, ljubav pronašla u naručju komičara Colina Josta