'DRŽ'TE LOPOVA'

Monegaška princeza ponovno ju je inspirirala: Ivanka Trump za vjenčanje mlađe sestre odabrala repliku haljine Grace Kelly

13.11.2022 u 13:25

Bionic
Reading

I dok je njezina maćeha Melania Trump zablistala u haljini J. Mendel, mladenka Tiffany Trump svoje je povjerenje za izradu vjenčanice dala Elia Saabu, Trumpova miljenica Ivanka Trump još je jednom odlučila kopirati stil nikada prežaljene Grace Kelly i odjenuti repliku haljine koju je slavna glumica i monegaška princeza nosila u filmu 'Drž'te lopova'

Na vjenčanju mlađe sestre Tiffany Trump, Ivanka Trump bila je jedna od djeveruša. Budući da je mladenka odabrala da njezine djeveruše nose plave haljine, Ivanka nije pretjerano dugo razmišljala o kroju i modelu u kojem će se pojaviti.

Bez puno razmišljanja, kao i u mnogim prilikama do sada, inspiraciju je pronašla u glumici i monegaškoj princezi Grace Kelly. Ovoga puta odluka nije bila teška, a krojačica je napravila vjernu repliku nježnoplave haljine grčkog stila koju je Grace nosila u filmu 'Drž'te lopova'.

  • +11
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je najbolje od svega je da je jučer, na dan vjenčanja Tiffany Trump obilježen je rođendan pokojne Grace Kelly.

Inače, sudeći po dosadašnjim modnim odabirima, čini se kako je Ivanka Trump itekako opčinjena slavnom holivudskom divom i pokojnom monegaškom princezom, pa je čak i za vlastito vjenčanje odabrala vjenčanicu koja je neodoljivo nalikovala onoj u kojoj se Grace Kelly udala za princa Rainera.

U RIMU

Poput dive iz zlatnog doba Hollywooda: Ivanku Trump usporedili s Grace Kelly

Pogledaj galeriju