SVE RATNE SJEKIRE SU ZAKOPANE

Razorni uragan, kao ni susret bivših suparnica Marle Maples i Melanije Trump, nisu upropastili pripreme za vjenčanje najmlađe Trumpove kćeri

12.11.2022 u 09:11

Bionic
Reading

Baš ništa nije išlo po planu Tiffany Trump, koja se ovog vikenda na Floridi udaje za svog zaručnika Michaela Boulosa. Prvo joj je uragan Nicole 'prijetio' svojom razornom moći uništiti savršenu lokaciju, a potom se fokus prebacio na to kako će proći obiteljsko okupljanje, budući da će na vjenčanju biti i njezina majka, a bivša supruga Donalda Trumpa, Marla Maples

Danas će na Floridi Tiffany Trump postati gospođa Boulos, a njezino vjenčanje bit će idealna prilika i da najmlađa kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa barem jednom bude, s opravdanim razlogom, u centru pozornosti.

Nije tajna da Donald Trump s Tiffany, koju je dobio u šestogodišnjem braku s Marlom Maples, nema odnos iz snova, no ovoga je puta očito odlučio 'pregristi ponos' i barem jednu večer praviti se kao da je sve savršeno.

A toga se drže i ostali članovi obitelji Trump. Tako je njezina starija sestra, očeva miljenica Ivanka Trump za Tiffany organizirala i djevojačku večer, na kojoj su se okupile sve dame obitelji Trump. Bila je tu zaručnica Donalda Trumpa Jr. Kimberly Guilfoyle, šogorica Lara Trump, ali i dvije bivše suparnice - sadašnja i bivša supruga Donalda Trumpa.

Naravno, riječ je o majci Tiffany Trump, Marli Maples, kao i njezinoj maćehi, Melaniji Trump, koje su obje na lice stavile svoj najbolji osmijeh i pozirale zajedno s dobro raspoloženom mladenkom, ali i sa samim Donaldom Trumpom. Njih dvije kao da su se natjecale, pa su za večeru uoči vjenčanja odabrale isti model haljine, samo što je Marla odabrala pastelno zelenu boju, dok je Melanija doslovce zablistala u zlatnoj šljokičastoj verziji.

  • +3
Tiffany Trump i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: VEM/ MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A dan iz snova Tiffany Trump nije pomutio ni uragan Nicole koji je prijetio Floridi i zbog kojeg je mladenka itekako opravdano strahovala. No, samo dan prije vjenčanja, strašni vjetar raspuhao je sve crne oblake i propustio sunce kako bi sve bilo savršeno kada se udaje najmlađa Trumpova kći.