ZA SVOJ DAN IZ SNOVA

Najmlađa Trumpova kći zablistala u vjenčanici o kakvoj maštaju mnoge; pogledajte kreaciju Elia Saaba iz svih kutova

13.11.2022 u 08:34

Bionic
Reading

Trumpovo imanje Mar-A-Lago na Floridi ovog je vikenda bio uređen za vjenčanje iz snova njegove najmlađe kćeri Tiffany Trump, koja je upravo tu lokaciju odabrala za svoj dan iz snova kada je sudbonosno da rekla četiri godine mlađem Michaelu Boulosu

Iako s ocem i nije u najboljim odnosima, što se šuška već godinama, Donald Trump ipak nije želio kćeri uništiti njezin dan. Dopustio joj je da se vjenčanje održi na njegovom imanju na Floridi te ju je čak odveo do oltara i predao u ruke 25-godišnjeg Michaela Boulosa.

29-godišnja Tiffany Trump nije mogla sakriti osmijeh i sreću što se vjenčanje ipak odvilo po planu, budući da gotovo do posljednjeg trenutka nije bila sigurna hoće li sve pasti u vodu, budući da je Floridi prijetio razorni uragan.

No, zvijezde su joj ovoga puta ipak bile naklonjene, pa se pred mnoštvom uzvanika, držeći oca Donalda Trumpa pod rukom, Tiffany Trump pojavila u prekrasnoj vjenčanici dugih rukava s potpisom mnogima omiljenog dizajnera vjenčanica Elia Saaba.

Sama vjenčanica koja je u gornjem dijelu pratila liniju tijela da bi potom od struka slobodno padala, točno je onakva o kakvoj je Tiffany Trump maštala još otkako je bila djevojčica i u kojoj se doslovce mogla osjećati kao princeza - ljubiteljica glamura i šljokica, odabrala je upravo takvu vjenčanicu za svoj dan iz snova.

Uz takvu vjenčanicu savršeno su se uklopile naušnice izrađene od dijamanata i bisera, baš kao i make-up kojim je naglasila oči, dok je na usnama imala nježnoružičasti ruž.

  • +8
Vjenčanje Tiffany Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia