ELEGANTnA KAO I UVIJEK

Poput grčke božice: Melania Trump ukrala je svu pozornost i zasjenila čak i mladenku

13.11.2022 u 12:08

Bionic
Reading

Vjenčanje Tiffany Trump i Michaela Boulosa bilo je idealna prilika da članice obitelji Trump izvuku asove iz rukava i jedna drugu nadmaše u glamuroznim haljinama. Najviše uspjeha u tome, bez imalo razmišljanja, imala je nekadašnja prva dama Amerike, Melania Trump, koja je izgledala poput grčke božice

Iako je u prvom planu trebala biti sretna mladenka Tiffany Trump, koja je za svoj dan iz snova odabrala prekrasnu vjenčanicu s potpisom Elia Saaba, zasjenila ju je ni manje ni više nego njezina maćeha - Melania Trump.

Za vjenčanje godine u obitelji Trump pripreme su trajale posljednjih tjedana, a posebno je o svemu razmišljao ženski dio te velike obitelji. Supruge i zaručnice Trumpovih sinova, kćer, supruga i bivša supruga, sve one potrudile su se zablistati, svjesni da će paparazzi odraditi svoj posao.

A najviše uspjeha u biranju savršene odjevne kombinacije imala je bivša američka prva dama s najviše stila, Melania Trump, koja je, kako su joj na društvenim mrežama napisali, izgledala poput grčke božice.

Ona je za vjenčanje odabrala elegantnu haljinu s potpisom J. Mendela u krem boji koja zahvaljujući remenu u struku dodatno vizualno izdužuje figuru.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX/Vaem / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budući da se radi o haljini na bretele, s lagano naboranim gornjim dijelom, do izražaja su došle lijepo izdefinirane ruke Melanije Trump, a kreacija je došla do punog izražaja na plesnom podiju, kada su ona i suprug Donald Trump zaplesali, i kada je haljina zalepršala i otkrila salonke u istoj boji.