NOSI SE TARTAN UZORAK

Melania Trump osvanula u klasičnom izdanju, a svu je pažnju ukrala odabirom cipela

09.12.2020 u 12:16

Bionic
Reading

Nakon što je sa suprugom pružila podršku senatoru Davidu Perduu i senatorici Kelly Loeffler na političkom skupu, uskoro bivša prva dama Amerike Melania Trump u Washingtonu je odlučila razveseliti brojne mališane blagdanskim poklonima

Takozvano događanje 'Toys fot Tots', koje tradicionalno u vrijeme blagdanske sezone organiziraju američki marinci, ove se godine odvilo u vojnoj bazi Anacostia-Bolling u Washingtonu.

Kao posebna gošća događanja, vidno raspoložena Melania Trump mališanima je uručila mnoštvo poklona, a zadatak darivanja najmlađim građanima Amerike odlučila je odraditi u još jednom besprijekornom izdanju u nizu.

Da sa svojim stilistom Herveom Pierreom veliku pažnju posvećuje onome što će odjenuti, tijekom suprugova predsjedničkog mandata dokazala je nebrojeno puta, a kao što priliči ovom vojnom događanju, osvanula je u mornarskom kaputu na dvoredno kopčanje ispod kojeg je nosila kombinaciju pulovera i hlača cigareta kroja u boji slonovače.

Kao što se moglo pretpostaviti po klasičnom izgledu njezinog izdanja u duhu američke mode, većinu komada potpisuje proslavljeni dizajner Ralph Lauren, a posebnu pozornost osigurala je odabirom jedinstvenog modela svojih omiljenih salonki.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: NICHOLAS KAMM / AFP / Profimedia

Jednostavno a istovremeno klasično izdanje 50-godišnja Slovenka tako je začinila modelom s crveno-bijelim tartan uzorkom, za koje je zaslužan njezin omiljeni dizajner obuće Manolo Blahnik. Iako je riječ o modelu koji se više ne nalazi u prodaji, predstavlja idealan blagdanski odabir u kombinaciji s elegantnom i modernom siluetom.