RADOVI VEĆ POČELI

Novi život na Floridi: Melania i Donald Trump nakon odlaska iz Bijele kuće sele u svoju najraskošniju rezidenciju

04.12.2020 u 15:16

Bionic
Reading

Nakon što i službeno preda svoju titulu novoizabranom kandidatu Joeu Bidenu, Donald Trump iselit će sa svojom suprugom Melanijom Trump i sinom Barronom iz Bijele kuće. Strani mediji izvještavaju kako slavna obitelj seli na sam jug zemlje, na sunčanu Floridu

Tamo gdje ga najsrdačnije dočekuju, gdje ima velik krug prijatelja i gdje se osjeća najopuštenije, uskoro službeno bivši američki predsjednik Donald Trump preselit će nakon što prođe inauguracija novoizabranog Joea Bidena.

Prema pisanju magazina People, Donald, Melania i njihov sin Barron trebali bi preseliti u svoju rezidenciju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, a radovi na vili, preinake i popravak nedostataka već su navodno krenuli.

Radnici marljivo rade kako bi rezidencija bila što modernija i primjerenija za obiteljski život koji tamo nastavljaju Trumpovi nakon odlaska s političke dužnosti.

  • +3
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Unatoč teško prihvaćenom porazu na izborima, Donald se navodno jako veseli novom životu na sunčanoj Floridi.

Opće je poznato da tamo ima najveći krug simpatizera, više nego igdje drugdje u zemlji, a tamo ga dočekuju gotovo kao da je član kraljevske obitelji, što nije slučaj nigdje u svijetu. Životu na Floridi navodno se ne protivi ni Melania, koja je već počela razgledavati škole za svog jedinca.

‘Donaldova vila, koja je nekoć pripadala uspješnoj Marjorie Merriweather Post, proširit će se i preurediti. Žele ovaj dom učiniti što toplijim, modernijim i ugodnim za život. Melania i Donald imaju ponovno zasebne spavaonice’, rekao je dobro upućeni izvor za američki magazin.

Isti je dodao da obitelj neće u ovoj kući provoditi ljeta, kada je na Floridi nesnosno vruće. Tada će možda prostor zamijeniti nekom od svojih ostalih nekretnina po Americi.