RASKOŠ NA SVAKOM KORAKU

Posljednji Božić kao prva dama: Melania Trump pohvalila se blagdanskim dekoracijama kojima je okitila svaki kutak Bijele kuće

01.12.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Dok se njen suprug svim silama trudi odgoditi napuštanje Bijele kuće, Melania Trump se bacila na dekoriranje Bijele kuće, kako bi prosinac dočekala u blagdanskom duhu. Ovo je ujedno i posljednji put da lijepa Slovenka kiti Bijelu kuću. U tom velikom pothvatu pomogli su joj volonteri koji su božićnim ukrasima pokrili svaki kutak rezidencije. Svojom posljednjom božićnom temom pod nazivom 'Amerika lijepa' Melania je poziva na ujedinjenje u ovo blagdansko vrijeme

Kao i svake godine u ovo vrijeme dužnost američke prve dame je da osmisli tematiku i ukrasi prostorije Bijele kuće, a Melania Trump ove si je godine itekako dala truda. Ipak je to njen posljednji Božić u Bijeloj kući. Na svom Instagram profilu podijelila je video na kojem se hvali blagdanskim dekoracijama, otkrivši kako je ovogodišnju tematiku nazvala 'Amerika lijepa'.

U videu 50-godišnja Slovenka spušta se stepenicama u zlatnoj satenskoj košulji od 6.700 kuna s potpisom brenda Dries Van Noten, crnoj pencil suknji i omiljenim joj stiletto potpeticama te zastaje kako bi se divila pogledu na prekrasno ukrašene hodnike Bijele kuće.

Svaki kutak predsjedničke rezidencije ukrašen je pomno osmišljenim ukrasima do posljednjeg detalja, od prostorije u kojoj se čuva kineski porculan, ureda predsjednika, svih soba i hodnika pa do privatnih prostorija predsjedničke obitelji.

  • +47
Melania Trump posljednji je put okitila Bijelu kuću blagdanskim dekoracijama Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Raskošno ukrašena božićna drvca i ove su godine bila 'must have' u domu Trumpovih, a osim standardnih kuglica u zlatnim i crvenim bojama, grane krase i personalizirani ukrasi u obliku američke zastave, ukrasi s portretima nekadašnjih američkih lidera te kuglice koje su izradili maleni školarci iz svih 50 saveznih država.

Božićna drvca gotovo je nemoguće prebrojati, a tu su i bogato ukrašene girlande koje krase kamine i vrata, adventski vijenci koji vise s prozora te preslatki vlakić s natpisom 'White House Express' i 'Amerika lijepa' koji cirkulira stolom u Istočnoj sobi.

'Tijekom ovog posebnog doba godine, drago mi je podijeliti s vama 'Ameriku lijepu' i odati počast našoj velikoj naciji. Zajedno slavimo ovu zemlju koju svi s ponosom zovemo domom', stoji u objavi na Melanijinom službenom Instagram profilu Flotus.

Prva dama također se zahvalila svim volonterima koji su tijekom vikenda pomogli ukrasiti Bijelu kuću i njezinu viziju proveli u djelo.

Ranije ove godine Melania je kritizirana nakon što je u telefonskom razgovoru koji je procurio u javnost rekla: 'Koga boli k***c za Božić'.