BEZ GREŠKE

Modna lekcija iz stila: Melania Trump ukrala pozornost u skupocjenom kožnom kaputu i vrtoglavim 'zebrastim' štiklama

06.12.2020 u 18:20

Bionic
Reading

Melania Trump, supruga Donalda Trumpa, američkog predsjednika na odlasku, redovito izaziva oduševljenje modnih znalaca svojim fantastičnim kombinacijama

Atraktivna Slovenka dobro zna kako naglasiti svoju besprijekornu figuru pa je na političkom skupu potpore senatoru Davidu Perduu i senatorici Kelly Loeffler, što je ujedno prvo službeno Trumpovo javno pojavljivanje od predsjedničkih izbora na kojima ga je pobijedio Joe Biden, izgledala kao da je upravo sišla s modne piste.

Lijepa brineta koja se nekad bavila manekenstvom, ponovno je osmislila stajling kojem se nema što prigovoriti.

  • +6
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

Ovoga je puta očarala u kožnom kaputu s potpisom poznate modne kuće Alexander McQueen u crvenoj boji čija je cijena oko 38 tisuća kuna (6200 dolara), a outfit je zaokružila crnom haljinom klasičnog kroja i štiklama Manola Blahnika s uzorkom zebre.

Ovaj kaput izrađen od najfinije talijanske kože, viđen prošle jeseni na pariškom Tjednu mode, jedan je od onih odjevnih komada koji jamči poglede.

  • +3
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Kaput s dvorednim kopčanjem bio je pun pogodak za vitku i visoku Melaniju koja je u nekoliko prigoda nosila kreacije ove poznate britanske modne kuće.

Prepoznatljiva slojevito ošišana frizura u bronde nijansi s lagano uvijenim krajevima i mačkasto našminkane oči upotpunili su ovaj stajling po mnogima jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Melania (50) je dobro poznata po svojoj bogatoj kolekciji statement kaputa, te najradije bira krojeve koji prate liniju tijela.

Inače, sličan crveni model kaputa s visokim ovratnikom nosila je u veljači ove godine.