POSAO, LJUBAV, NOVAC...

Jesu li 20-godišnjakinje zadovoljne životom?

22.10.2012 u 12:27

Bionic
Reading

Četiri od deset djevojaka priznaje da im karijera, kao ni financijska situacija, nije još uvijek sređena i stabilna. Polovica onih koje su zaposlene rade poslove koji im se ne sviđaju, ali im omogućuju da koliko-toliko normalno žive

Žene u dobi od 20 do 25 godina bore se s financijama i karijerom, a nezadovoljne su i seksualnim životom, objavljeno je u

izvješću o istraživanju koje je provela tvrtka Sky Atlantic HD.

Navedeno je i kako trećina djevojaka u toj dobi živi još uvijek sa svojim roditeljima, a šest od deset redovito posuđuje novac od oca ili majke. Čine to jer im vlastita zarada nije dovoljna za sve potrebe, a novac najčešće posuđuju za hranu, stanarinu, kozmetiku te račune za telefon.

Četiri od deset djevojaka priznaje da im karijera, kao ni financijska situacija, još nije uvijek sređena i stabilna. Polovica onih koje su zaposlene rade poslove koji im se ne sviđaju, ali im omogućuju da koliko toliko normalno žive.

Otkriveno je i da su do srednjih 20-ih djevojke imale jednu ili dvije ljubavne veze u trajanju od godine dana ili više. Gotovo polovica djevojaka nije zadovoljna svojim seksualnim životima, a priznale su i da su u ljubavnim vezama činile mnoge pogreške.
Iako im mnogo toga u životu ne ide onako kako su planirale, jedna stvar ipak funkcionira – ženska prijateljstva. Većina djevojaka koja je sudjelovala u istraživanju ustvrdila je da ima iznimno zadovoljavajuća prijateljstva.

Dobra je vijest da se neke stvari s godinama ipak mijenjaju, pa će većina tih žena donekle pronaći stabilnost u 30-im godinama.