CANDICE SWANEPOEL

I u visokom stupnju trudnoće slavna manekenka plijeni poglede u bikiniju

06.04.2018 u 08:34

Bionic
Reading

Victorijina anđelica, južnoafrička manekenka Candice Swanepoel otputovala je na odmor u Brazil gdje uživa sa svojom obitelji, jednogodišnjim sinčićem Anacom i zaručnikom

Lijepa plavuša koja je već neko vrijeme u sretnoj vezi s brazilskim manekenom Hermannom Nicolijem, postat će drugi puta mama. Sretnu je vijest objavila je u prosincu putem društvenih mreža.

Zanimljivo je i kako je njezina najbolja prijateljica i kolegica s piste Behati Prinsloo također ponovno trudna pa će slavne ljepotice i ove trudnoće proći zajedno.

  • +9
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Par je u vezi od 2005. godine, a Candice je ranije izjavila kako su blagoslovljeni predivnom bebom.

'Anaca je divno dijete, svi kažu kako imamo sreće s njime jer je jako dobra beba. Bojim se da bi nova beba mogla biti potpuno drukčija', kroz smijeh je rekla manekenka.

Vitka i visoka Candice i u visokom stupnju trudnoće može se pohvaliti besprijekornom figurom pa je privlačila poglede u šarmantnom bikiniju s najtrendi uzorkom ove sezone, neodoljivim točkicama.

Manekenka koja kaže da se nikad ne sunča, od jakih se sunčevih zraka zaštitila kremom s visokim UV faktorom i šiltericom.

  • +12
Candice Swanepoel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u jednom je ranijem intervjuu otkrila kao svoju ljepotu duguje prirodnim preparatima poput maslinovog, kokosovog i ulja čajevca..

  • +13
Candice Swanepoel Izvor: Ostale fotografije / Autor: Victoria's Secret

'Organsko kokosovo ulje koristim za skidanje make-upa, za njegu kose i, naravno, u kuhinji! Kožu najradije čistim prirodnim proizvodima na bazi zelenog čaja ili čajevca', otkrila je Candice koja uvijek ima spreman mali neseser s najnužnijom kozmetikom kako bi se riješila muke oko pakiranja budući da zbog posla puno putuje.