ISKRA LAWRENCE

Pršti samopozdanjem: Plus size ljepotica ne srami se svojih oblina

05.04.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Plavokosa Iskra Lawrence, uz Amerikanku Ashley Graham jedna je od najzaposlenijih plus size manekenki, a poznata je i kao velika zagovornica prirodne ljepote

Britanka sa šarmom djevojke iz susjedstva vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gdje na radost svojih brojnih pratitelja često objavljuje fotografije bez photoshopa i filtera.

Bujna ljepotica objavila je fotografiju u bikiniju koja je snimljena u Las Vegasu, s još jednom snažnom porukom o samopouzdanju te da je bitno dobro se osjećati u svojem tijelu bez obzira na nesavršenosti poput strija, viška kilograma ili celulita.

'Nemojte osjećati pritisak objavljivati fotografije u bikiniju kad vidite mene ili druge da to rade. Bitno je da se vi dobro osjećate. Vaše je samopouzdanje najvažnije, stoga ostanite vjerni sebi', napisala je Iskra pored fotografije na kojoj upija sunčeve zrake pored bazena.

  • +10
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iskra mlade djevojke potiče da cijene svoj izgled i da se ne opterećuju ako ne izgledaju poput mršavica s modnih pista.

  • +14
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Zahvalna sam što više ne mrzim svoje noge, zahvalna sam što vidim snagu u njima i što cijenim svoje tjelesne mogućnosti. Također shvaćam da sam izuzetno povlaštena osoba, ali prokleto volim vidjeti neretuširane fotografije i pokoje nepravilnosti', poručila je jednom prigodom mlada Britanka.

Iskra je zagovornica zdravog stava prema svom tijelu zbog čega je uzor mnogim djevojkama i ženama.

  • +19
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia