TJEDNI HOROSKOP

Čaroban tjedan je pred polovicom horoskopskih znakova. Jeste li među njima?

19.02.2018 u 06:48

Bionic
Reading

Društveni život Bikova u tjednu pred nama bit će u uzlaznoj putanji, jedno novo poznanstvo poprimit će ljubavno značenje, a porast popularnosti donijet će vam povlastice na poslu. Nova ljubav smiješi se i Rakovima, a trud uložen u unapređenje znanja vodit će vas prema boljoj poslovnoj poziciji. Škorpionima neće nedostajati ljubavnih prilika i uživat će puno povjerenje poslodavca, Jarci će obilovati radnim entuzijazmom i jedno će im poznanstvo krenuti u neočekivanom smjeru, dok će Vodenjaci učvrstiti svoju vezu i poboljšati financijsku situaciju. Vezane Ribe rasplamsat će strasti, samce čeka početak veze iznad svih očekivanja, a tjedan im donosi i porast poslovnih ambicija, kao i snalažljivost u nepredviđenim situacijama

Ovnovi će se često povlačiti u osamu i potiskivati u sebi nagomilane frustracije. Samci, pazite da ne padnete na šarm zauzetog udvarača. Budite oprezni i ne vjerujte svemu što čujete na poslu. Oslonite se na intuiciju prilikom donošenja važnih odluka. Usporite tempo i osluškujte signale koje vam šalje vaš organizam.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bikovi će biti omiljeni u društvu zbog svoje vesele i duhovite prirode, a od mnogih poznanstava koja ćete ovog tjedna uspostaviti jedno će poprimiti ljubavno značenje. Moći ćete računati na kolege ako zapnete s poslom ili ćete biti u mogućnosti ići na duge pauze za ručak bez potrebe da se opravdavate. Izvrsno je vrijeme za vođenje poslovnih pregovora.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizanci će kriviti druge za sve loše što im se događa u životu. Nećete biti spremni preuzeti odgovornost za svoje postupke pa će vam biti lakše prebaciti krivnju na partnera ili obitelj. Pokušajte izbjeći sukobe s nadređenima. Nije povoljno vrijeme ni za početak novih projekata, a posebno ako niste dobro pripremljeni. Umor i niska energija pozivaju na potrebu za odmaranjem.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nova ljubav Rakovima će se dogoditi u školi, na fakultetu ili tečaju koji pohađate. Svidjet će vam se netko s kim ćete dijeliti mnoge zajedničke interese. Ulagat ćete puno truda u unaprjeđenje svog znanja. Pohađanje tečaja ili seminara pomoći će vam u dosezanju bolje poslovne pozicije. Studenti i učenici imat će puno sreće prilikom polaganja ispita.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavove će privući netko tko im ni po čemu ne odgovara. Iako ćete biti svjesni da nemate ništa zajedničko, strast će nadvladati razum pa ćete unatoč svemu započeti vezu koja će od samog početka biti turbulentna. Imat ćete dobar nos za ulaganja pa ćete se upustiti u investiciju koja će vam se dugoročno isplatiti. Oslobodite se frustracija i negativne energije kroz sport i rekreaciju.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Djevice, ne uplićite se u tuđe živote. Umjesto da se opterećujete problemima bližnjih, obratite pažnju na ono što se događa u vašem životu i poradite na otklanjanju ljubavnih problema. Nećete moći prihvatiti činjenicu da ćete u nekim situacijama uvelike ovisiti o tuđoj pomoći, a smetat će vam i što će se ovog tjedna mnogo toga odvijati mimo vašeg utjecaja.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vage neće imati dovoljno slobodnog vremena zbog porasta svakodnevnih obaveza. Bližnji će vam prigovarati što ih zanemarujete, no shvatit će da su pretjerali nakon što im objasnite situaciju. Bit ćete spremni na naporan rad ako su uvjeti na poslu dobri. Neki će pronaći novi posao koji će više odgovarati njihovim željama i potrebama. Ne odgađajte početak dijete ili prestanak pušenja.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pripadnici suprotnog spola smatrat će Škorpione neodoljivima pa im neće nedostajati ljubavnih prilika. Poslodavci će imati puno povjerenja u vaše sposobnosti pa će vam zadati poslove s povećanom odgovornošću. Ugrabite svaku ukazanu priliku, a ne bi bilo loše ni da razmislite o osamostaljenju ili pokretanju dodatnog posla. Zaigrajte loto!

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odnosi Strijelaca s bližnjima bit će skladni sve dok vi vodite glavnu riječ. Samci bi mogli sami sebe sabotirati u ljubavi naglošću i nestrpljivošću. Neće vam se svidjeti to što će vaš rad biti izložen kritikama. Smetat će vam što nemate dovoljno slobode i prostora za djelovanje, no morat ćete slijediti pravila ako želite izbjeći konfliktne situacije. Klonite se alkohola.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će puno izlaziti i pritom susretati zanimljive ljude. U novom poznanstvu shvatit ćete da imate mnoštvo zajedničkih interesa, a ni privlačnost neće biti zanemariva pa ćete započeti vezu. Radnim ćete zadacima pristupiti s mnogo entuzijazma, a najviše ćete uživati u onima koji uključuju rad na terenu i kontakte s okolinom. Preporučuje vam se više odmora. Izbjegavajte kasne obroke.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vodenjaci će učvrstiti svoju vezu i ohrabreni bliskošću mnogi će parovi više ulagati u budućnost pa će riješiti stambeno pitanje ili započeti razgovor o zasnivanju obitelji. Nečiji koristan savjet usmjerit će vas u pravcu poboljšanja financijske situacije. Neke će razveseliti novosti o povišici. Patite li od viška kilograma, nemojte se izgladnjivati.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavni život Riba bit će iznimno uzbudljiv. U dugim će se odnosima rasplamsati strasti, dok je pred samcima početak veze koja će premašiti njihova očekivanja. Uživajte u svakom trenutku ovog čarobnog tjedna. Porast poslovnih ambicija navest će vas da naporno radite kako biste se izdigli iznad prosjeka. Poradite na poboljšanju odnosa s nadređenima.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia