VENERA JE U RIBAMA

Ljubav će narednih tjedana imati okus čarolije, a to će najviše osjetiti Ribe, Rakovi i Škorpioni

14.02.2018 u 09:44

Bionic
Reading

Venerin prolazak Ribama od 10. veljače do 6. ožujka premješta energetsko težište s apstraktnog Vodenjaka u vode sanjarenja i idealiziranja. Ljubav će u iduća tri tjedna imati okus čarolije, a zaljubljeni će vjerovati da će njihova sreća trajati vječno. Bit ćete voljni žrtvovati se za one koje volite ne pitajući se bi li oni postupili jednako prema vama

Mnogi će biti opčinjeni nekim neovisno o njegovim istinskim kvalitetama. Htjet ćete dirnuti voljenu osobu u srce i uvući joj se pod kožu.

Romantične geste i pjesničke ljubavne izjave bit će uobičajen način komuniciranja. Čak će se i suhi, prizemni tipovi izražavati nježnije i obzirnije.

Probuđeno čovjekoljublje

Materijalna dobra značit će vam manje pa bi vam novac mogao kliziti iz ruku. Obuzet će vas poriv da nekome pomognete ili učinite nešto besplatno. Mogli biste se prijaviti za volontiranje u pučkoj kuhinji ili u društvu za zaštitu životinja.

Ova će sklonost biti osobito naglašena od 19. veljače kad i Sunce uđe u Ribe i pridruži se Veneri, Merkuru i Neptunu. Višestruki riblji utjecaj potaknut će vaše humanitarne nagone, a ljubav će nadići ograničenja i poprimiti univerzalna obilježja.

Venera u Ribama najjače će djelovati na Ribe, Rakove i Škorpione, a za nijansu manje na Jarce i Bikove. Spomenutim će znakovima predstojeća vladavina Riba, pojačana Venerom, ispuniti dušu radošću i donijeti brojne povoljne prilike na raznim životnim područjima.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia