Universal Bands elastične gume

Bilo da ste profesionalni sportaš, olimpijac, početnik ili rekreativac Universal Bands gume dignuti će vaš trening na sasvim novu razinu

29.12.2019 u 07:00

Bionic
Reading

Čovjek je stvoren da se kreće i bude aktivan ali kao posljedica modernog (sjedilačkog) načina života smanjena fizička aktivnost nema kao posljedicu samo nakupljanje viška kilograma već sa sobom donosi čitav niz bolesti čiji se uzrok može eliminirati redovitom tjelesnom aktivnošću

No često nam životne obaveze, financije ili ubrzan životni ritam ne ostavljaju dovoljno vremena za odlazak u fitness centar a ako i imate doma neki rekvizit za trening on često ne može biti nadomjestak za jačanje i aktivaciju svih mišićnih skupina a samim time i adekvatan trening.

Rješenje za vaše probleme i tajna uspjeha do boljeg izgleda, zdravijeg i aktivnog načina života je Universal Bands.

Što je to Universal Bands?

Universal Bands elastične gume za trening 100% su hrvatski proizvod stvoren iz ljubavi prema treningu i sportu te predstavljaju sam vrhunac kvalitete i izdržljivosti u sferi funkcionalnog treninga s elastičnim gumama.

Vrhunski sportaši, olimpijci i reprezentativci u raznim sportovima (hrvanje, boks, vaterpolo, rukomet, nogomet, MMA...) koriste UB gume za postizanje svojih ciljeva pa tako i Američka hrvačka reprezentacija koristi UB gume u Olimpijskom centru u Colorado Springs-u.

Universal Bands Training System

Dinamičan, učinkovit i lako shvatljiv sustav treninga utemeljen na 15 godina iskustva u sportu, rada s vrhunskim sportašima i rekreativcima. Stvoren za profesionalce a prilagođen svima.

Pokriva sve segmente trenažnog procesa od zagrijavanja i mobilnosti, vježbi snage i izdržljivosti do vježbi za poboljšanje vaših funkcionalnih sposobnosti odnosno kondicije i to sve s elastičnim gumama. Sve navedeno omogućava vam da napravite trening bilo gdje i bilo kada bez potrebe za odlaskom u teretanu, plaćanjem članarina i gubljenjem vremena na putovanje. Obavite trening kod kuće, na poslu ili u prirodi sve s UB elastičnim gumama koje vam stanu u džep ili torbu.

Treninzi su brzi i efikasni te prilagodljivi svima bez obzira na vaše predznanje i razinu utreniranosti.

U ovo blagdansko vrijeme rezimirajte prošlu godinu i odredite si ciljeve gdje želite biti u ovo doba iduće godine vezano za zdravlje, kondiciju, izgled, mobilnost... Prihvatite izazov jer vi to zaslužujete. Odaberite Universal Bands kao vašeg idealnog trening partnera i krenimo na putovanje zajedno.