MJERA LUKSUZA

Range Rover SVAutobiography za svjetskog prvaka u boksu; Ovako uživa Anthony Joshua

17.03.2020 u 12:01

Bionic
Reading

Niz jedinstvenih detalja izdvaja luksuzni SUV Anthonyja Joshue, s oznakama četiri svjetska naslova prvaka u teškoj kategoriji koji su postavljeni uz njegov obiteljski grb na posebnoj znački na B-stupu vozila

I dok trenutno u vrijeme epidemije koronavirusa u svijetu gotovo da i nema više profesionalnog sporta, a svi koji vole boks s nestrpljenjem iščekuju borbu za ujedinjenje svih naslova u teškoj kategoriji između Antonyja Joshue i Tysona Furyja, evo jedne vijesti koja će vas barem na trenutak opustiti.

Britanski proizvođač luksuznih terenaca Land Rover je proizveo jednokratni model Range Rover SVAutobiography za svjetskog prvaka po WBA (Super), IBF, WBO i IBO-u u teškoj kategoriji Anthonyja Joshuu. Posebno izrađeni luksuzni SUV svoju je svjetsku premijeru imao prošlog tjedna ispred boksačkog kluba Finchley u Barnetu, na sjeveru Londona, gdje je Joshua započeo svoj put do svjetske titule u teškoj kategoriji, a ovog će ljeta pratiti aktualnog prvaka do njegove sljedeće obrane naslova.

Niz jedinstvenih detalja izdvaja luksuzni SUV Anthonyja Joshue, s oznakama četiri svjetska naslova prvaka u teškoj kategoriji koji su postavljeni uz njegov obiteljski grb na posebnoj znački na B-stupu vozila. Kružni dizajn ima ugravirane natpise četiri boksačke organizacije čiji je prvak, dok je Joshuin potpis postavljen na naslonima za sva četiri sjedala unutra.

Joshua je upravo potvrdio detalje svoje sljedeće borbe protiv bugarskog izazivača Kubrata Puleva na stadionu Tottenham Hotspur u Londonu, 20. lipnja. Posebno naručen dugi međuosovinski razmak njegovog modela Range Rover SVAutobiography učiniti će njegovu vožnju prema naslovnoj borbi još udobnijom.

Range Rover SVAutobiography za Anthonyja Joshuu Izvor: Promo fotografije / Autor: Land Rover

'Odbrojavanje do moje sljedeće borbe je započelo i ovaj će prilagođeni Range Rover igrati svoju ulogu na tom putu. Uz obiteljske i medijske obveze ovdje u Londonu i mojoj trening bazi u Sheffieldu, provodim puno vremena na putu. SVAutobiography će ukloniti stres dugih putovanja, što će mi omogućiti da se opustim u potpunoj udobnosti, a njegov jedinstveni dizajn obilježava i moj obiteljski grb i reference na moj uspjeh u boksu, a moram zahvaliti timu Land Rover Personalization Vehicle koji su preuzeli moje ideje čineći ih stvarnima', rekao je Joshua.

Jedinstveni model ima karakterističnu crnu boju Bespoke Black s odgovarajućim krovom i retrovizorima na vratima, a grafitna prednja rešetka Graphite Atlas, grafika bočnih ventilatora i ručke na vratima održavaju uglađen izgled. 22-colne alu-felge s podijeljenim krakovima sa dijamantnom završnom obradom i kontrastnim crvenim čeljustima kočnice kompletiraju vanjštinu, a oznake britanske zastave na otvorima na prednjim blatobranima imaju broj 258 - suptilna su referenca na Joshinu kompaniju za menadžment.

Otvaranjem vrata otkriva se kružna značka na B-stupu koja nosi obiteljski grb Joshue. Kožna sjedala Ebony Windsor s Pimento prekrivenim umetcima i kontrastnim šavom nastavljaju svrhovitu temu vanjštine.

Prilagođeni detalji pomažu identificiranju poznatog vlasnika jedinstvenog modela SVAutobiography, kojeg su posebno razvili stručnjaci dizajneri i majstori i žene u Land Rover Special Operations odjelu. Oni uključuju AJBXNG pločicu na središnjoj konzoli i personalizirane osvijetljene trake. Aluminijske letvice na armaturnoj ploči također imaju ugravirano ime Anthonyja Joshue, dok su ručke na unutarnjim vratima ugravirane jedinstvenim motivom boksačkih rukavica.

Joshuin potpis utisnut je na naslonima za glavu u kontrastnom Pimento šivanju. SVAutobiography ima prednja sjedala koja se mogu podesiti u 24 smjera, sa stražnjim sjedalima Executive Class Comfort-Plus u stilu onih u zrakoplovima s grijanim naslonima i masažom 'vrućim kamenjem' za prvoklasni luksuz na svakom putovanju.

Njegov Range Rover SVAutobiography pokreće 5,0-litreni V8 supercharged benzinski motor od 565 KS, koji ubrzava od 0 do 100 km/h za 5,4 sekundi. Maksimalna brzina mu je 250 km/h. Joshua može upravljati najnovijim Touch Pro Duo infotainmentom koristeći središnji prednji zaslon osjetljiv na dodir ili, kada putujete straga, s 10-inčnim zaslonom za zabavu postavljenim na prednje naslone za glavu.

Iako cijena modela za Joshuu nije objavljena, model Range Rover SVAutobiography u Velikoj Britaniji stoji u standardnoj izvedbi od 170.525 funti naviše (oko 187.000 eura).

  • +4
Range Rover SVAutobiography za Anthonyja Joshuu Izvor: Promo fotografije / Autor: Oli Tennent