NAPOKON JE DOŠAO I TAJ TREN

Ikona stila i dizajna u auto svijetu: Moćan model kojim vozite i štedite sada ima brzu isporuku i akcijsku cijenu

20.04.2023 u 13:06

Bionic
Reading

Više od osamdeset posto gradskih vožnji putujte na struju uz Toyota C-HR Hybrid Electric sada dostupan u posebnoj ponudi s atraktivnom ratom

Ako je život cesta kojom treba voziti, jedan auto model je vaša idealna putovnica - i to iz itekako dobrih razloga. Jer među mnogobrojnim novim vozilima koja se trenutno nude na hrvatskom tržištu, za sve pustolovine koje tek treba otkriti pažnju obratite na Toyotin C–HR. Pitate se zašto? Vrlo jednostavno: zanimljivijeg, dinamičnijeg i učinkovitijeg automobila teško da ćete pronaći.

Prava je ikona dizajna i stila, točnije, najatraktivnija Toyota na cesti proizvedena od strane lidera s čak 25 godina iskustva u razvoju hibridno – električne tehnologije. Ovaj suvremen i moderan model koji plijeni pažnju fantastičnim dizajnom opremljen je najmodernijim tehnologijama za sigurnost i multimediju te sada dostupan u posebnoj ponudi s atraktivnom mjesečnom ratom.

Toyota C-HR Hybrid Electric Izvor: Promo fotografije / Autor: Toyota Hrvatska

Da, dobro ste pročitali. Napokon došao i taj, od strane automobilskih entuzijasta, dugo iščekivani trenutak. Osim odlične cijene od svega 219 eura mjesečno, svaki kupac uz brzu isporuku dobiva i deset godina općenitog jamstva koje vrijedi do prijeđenih 185.000 kilometara - ovisno što prije nastupi. Osim toga, dobiva i deset godina jamstva na hibridnu bateriju što je iznimno važno jer s Toyotom C–HR Hybrid Electric više od osamdeset posto gradskih vožnji putujete na struju. Ova odlična prednost, naročito u svijetlu nestabilnih cijena energenata, svakako će pozitivno djelovati na smanjenje troškova u nepreglednom i ovih dana često ograničenom kućnom budžetu.

Što se ušteda tiče, tu C-HR pruža i dodatnu pomoć putem analize načina vožnje jer vozaču pruža korisne povratne informacije koje mu pomažu da u još većoj mjeri vozi na električni pogon i smanji svoju potrošnju goriva, sve kako bi izvukao najviše iz svog hibrida. Naravno, sa svim Toyota modelima - pa tako i ovim - vozite i štedite, ali kada je C-HR u pitanju tada na cesti i dominirate kao nikada do sad.

Naime, C-HR diže hibridno iskustvo vožnje na jednu sasvim novu razinu, a kada izađete na cestu automatski zavladate njome. Vozite, privlačite poglede, a drugi vozači i pješaci se okreću za vama. Riječ je o crossover modelu s povišenom pozicijom sjedenja, danas najprivlačnijeg oblika vozila koji je zbog toga sve češći odabir mlađih urbanih obitelji. Zbog svog upečatljivog izgleda i nekonvencionalnog duha savršen je za sve vozače koji žele da im automobil ocrtava stav. Zapravo, ovaj model predstavlja novi dizajnerski pravac za segment crossovera: potpuno različit stil koji donosi novu razinu dinamičnosti i senzualnosti na tržište, kombinirajući gornji dio siluete coupea s izdignutim donjim dijelom SUV-a. Zadnji dio zauzimaju velika peta vrata, koja omogućuju lak prilaz prtljažnom prostoru, dovoljno velikom za kofere pet osoba - što putovanja čini puno praktičnijima i s manje stresa.

  • +37
Toyota C-HR Hybrid Electric Izvor: Promo fotografije / Autor: Toyota Croatia

Uz Toyotu C-HR zadovoljit ćete potrebu za više i držati svoju budućnost u svojim rukama jer nalazi se na popisu najsigurnijih automobila na svijetu. Usred gužve i užurbanog života, zaista je umirujuće znati da je Toyota C-HR opremljena nekim od najsofisticiranijih sigurnosnih tehnologija. I zato, dok ste vi usredotočeni na život, Toyota C-HR će se koncentrirati na vašu dobrobit na cesti.

Tiha, učinkovita i još štedljivija nego prije, dozvoljava da baš svako vaše osjetilo bude zadovoljeno. Pružajući izuzetnu reprodukciju zvuka, C-HR može biti opremljen premium audio sustavom JBL koji obuhvaća 8-kanalno stereo pojačalo od 576 watta s devet zvučnika, uključujući i dva potpuno nova JBL visokotonca. Zgodna informacija je i ta da je partnerstvo Toyote i JBL počelo još 1996. godine te se od tada uspješno nastavlja. Kvalitetu JBL prepoznaju muzički profesionalci, pa se širom svijeta njihovi audio sustavi koriste u brojnim koncertnim dvoranama, događajima i na stadionima. Točnije, JBL se koristi na 80 posto koncerata, u 70 posto muzičkih studija i 90 posto kinodvorana s certifikatom THX. Kako je kvaliteta zajednički fokus obje tvrtke, rezultat je novi, beskompromisni premium audio sustav posebno skrojen za C-HR.

Internetske usluge MyT uključuju multimedijski sustav osmišljen kako bi svaka vožnja bila sigurnija i zabavnija, bez obzira jeste li u vozilu ili izvan njega. Putem internetskih usluga MyT imate pristup poduci za hibridnu vožnju koja pomaže u optimalnoj vožnji na električni pogon, kao i osvježenja u stvarnom vremenu poput upozorenja na kamere za mjerenje brzine. Povrh toga, tu je i mogućnost spajanja telefona u automobil kako biste uživali u svojim omiljenim aplikacijama izravno putem zaslona sustava za informiranje i zabavu u automobilu. Vjerujemo da koristite neke od njih, ponajviše Spotify, WhatsApp, Audible i Google Maps.

Stoga, iskoristite ovaj pogodan trenutak, a još više detalja o svim aktualnim pogodnostima saznajte na ovoj poveznici.