U OČEKIVANJU originala

[FOTO/VIDEO] Virtualni Mercedes-AMG Project ONE je zvijezda nove videoigre Forza Horizon 5

25.08.2021 u 15:24

Bionic
Reading

Bliska suradnja između Mercedes-AMG-a i Microsofta za hiperrealistično iskustvo u vožnji hiperautomobilom u dugo očekivanoj igri za vožnju u otvorenom svijetu Forza Horizon 5

Na potpuno digitalnom gamescomu 2021. (od 25. do 27. kolovoza), Microsoftov Xbox Game Studios će predstavitI potpuno novu igru ​​Forza Horizon 5 s Mercedes-AMG Project ONE 'Forza Horizon Edition' kao zvijezdom. Virtualni pandan hiper automobila s pogonskom tehnologijom Formule 1 zadivljuje visokom razinom detalja i najvećom vjernošću koja je trenutno dostupna u digitalnom svijetu. Igrači uranjaju u hiper-stvaran otvoreni svijet koji stvara pejzaž Meksika.

Virtualno iskustvo u vožnji također je nevjerojatno realno: ubrzanje, kočenje, upravljanje i agilnost, kao i aktivna aerodinamika koja se može doživjeti odgovaraju karakteristikama budućeg cestovnog modela. I zabavi tu nije kraj: druga vozila vrhunske klase iz Mercedes-AMG-a dostupna su za gotovo neograničene avanture u Forza Horizon-u 5.

Mercedes-AMG Project ONE u video igri Forza Horizon 5 Izvor: Promo fotografije / Autor: Forza

Bliska suradnja Mercedes-AMG-a i Forza tima iz Microsofta omogućuje hiperrealističnu prezentaciju ovog projekta.. Verziju igre karakterizira ekskluzivni dizajn karoserije koji naglašava jedinstveni karakter vozila. Time je jasno da ovaj automobil neće biti na prodaju u stvarnom svijetu. Osim 'Forza Horizon Edition', AMG hiper automobil se naravno može konfigurirati i s drugom opremom i bojama.

Ostale posebnosti automobila s dvoja vrata također su vrlo realno prikazane u igri. S programima vožnje 'Track' i 'Road', Project ONE savladava prašnjave padine u Meksiku jednako dinamično kao i vijugavi asfalt. Također se pomno reproducira aktivna aerodinamika hiper automobila. Gaming zajednica se može radovati impresivnim voznim karakteristikama, više od 1000 KS i najvećoj digitalnoj brzini od preko 350 km/h.

  • +2
Mercedes-AMG Project ONE u video igri Forza Horizon 5 Izvor: Promo fotografije / Autor: Microsoft

'Mercedes-AMG Project ONE strogo je ograničen na 275 komada u stvarnom svijetu. Drago nam je što sada postoji savršena digitalna verzija isključivo u Forza Horizon-u 5. Zahvaljujući bliskoj suradnji s Microsoftom, sada možemo ponuditi jedinstveno iskustvo vožnje našeg hiper automobila velikoj skupini entuzijasta na najbolji i najupečatljiviji način koji je trenutno dostupan na gaming sceni,' rekao je Philipp Schiemer, izvršni direktor Mercedesa -AMG GmbH.

Forza Horizon 5 je nasljednik trkaće open-world igre Forza Horizon 4 iz 2018. Festival Horizon vodi vas u Meksiko, koji je prikazan vrlo realno i živo. Forza Horizon 5 najveći je, najrazličitiji svijet ikada u igri Forza Horizon. Pejzaž igre se stalno mijenja. Mercedes-AMG Project ONE vozi se kroz živahne pustinje, bujne džungle, povijesne gradove, ogromne kanjone i uz visoki vulkan prekriven snijegom, što je najviša točka ikada postignuta u igri Horizon. Igra će biti dostupna u cijelom svijetu 9. studenog za najnovije Xbox obiteljske konzole i Windows PC.

Bliski odnos Mercedes-AMG-a i Microsoftovog Forza tima dovest će do daljnjih zajedničkih aktivnosti u idućim tjednima i mjesecima do izlaska igre. Sljedeći nastup planiran je za salonu automobila IAA MOBILITY 2021 u rujnu u Münchenu.