neukroćeni karakter

[FOTO] Upoznajte MINI Cooper S Countryman ALL4 u izdanju Untamed: Za avanture s daškom individualnog stila

16.03.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Ekskluzivni dizajn i značajke opreme čine najveći i najsvestraniji model britanske premium marke savršenim suputnikom za spontane izlete izvan granica urbane mobilnosti

Svojom svestranošću, prepoznatljivom zabavom u vožnji i prepoznatljivim stilom, MINI Countryman je razvio posebno atraktivan položaj u segmentu premium kompaktnih vozila. Novo izdanje Untamed, dostupno od ožujka 2022. nadalje, prikazuje robustan izgled najvećeg modela marke s optimalnim efektom, dok njegov ekskluzivni dizajn i značajke opreme naglašavaju njegov karakter elegantnog svestranog igrača.

U MINI Cooper S Countryman u Untamed Edition izdanju, sve je to u kombinaciji s posebno živahnim motorom. Snaga 4-cilindričnog motora od 131 kW/178 KS s MINI TwinPower Turbo tehnologijom osigurava sportsku zabavu ne samo u gradskom prometu već i na spontanim izletima u prirodu. S opcijskim sustavom pogona na sve kotače ALL4, maksimalna vuča i stabilnost u vožnji su osigurani i pri kretanju po neravnom terenu.

Izvan granica grada

U izdanju Untamed, MINI Cooper S Countryman ALL4 ide dalje nego ikad prije u poticanju vozača da se odvaži izvan granica grada i istraži nove ceste i puteve. Ekskluzivna završna obrada karoserije u metalik Momentum Grey prikazuje uvjerljivo modelirane površine modela izdanja u upečatljivom stilu, dok robusne značajke dizajna MINI ALL4 eksterijera naglašavaju njegov neukroćeni karakter – koji se također odražava u nazivu izdanja.

Nova završna obrada karoserije pojavljuje se na donjem dijelu otvora za usis zraka uključujući predloženi štitnik podvozja, umetke zračne zavjese u prednjoj pregači i bočnim pragovima, kao i na umetcima reflektora i donjem umetku u stražnjoj pregači. Pozadina logotipa marke MINI na poklopcu motora i prtljažnim vratima je u metalik Momentum Grey sivoj boji.

Vanjski dizajn

Vrlo izražajna završna obrada karoserije MINI Cooper S Countryman ALL4 u izdanju Untamed kombinirana je s kontrastnom crnom završnom obradom na krovu i poklopcima vanjskih retrovizora, kao i na krovnim tračnicama i kućištima prednjih svjetala. Opcija Piano Black Exterior, koja je također uključena u asortiman opreme vozila ovog izdanja, dodaje dodatne crne dizajnerske značajke: okvire maske hladnjaka, prednjih svjetala, stražnjih svjetala i bočnih preklopnika, ručki na vratima, obloga ispušne cijevi, modela natpisi i – gdje su oni dio opreme – amblemi ALL4 na prednjim bočnim pločama.

Prepoznatljiv izgled automobila dodatno je poboljšan pomoću četiri dijagonalne pruge u boji Frozen Bluestone na donjem dijelu svakih vrata. Umetci i noseće ploče bočnih otvora također su gotove u ovoj boji. Poput završnih obrada pragova, bočne pregrade također imaju grafički uzorak inspiriran planinskim krajolikom, zajedno s natpisom 'UNTAMED'. Ovaj natpis nalazi se i na stražnjim bočnim prozorima. 18-colni aluminijski naplatci u Untamed 2-bojnom dizajnu s brušenim površinama razvijeni su isključivo za vozila ovog izdanja.

  • +34
MINI Cooper S Countryman ALL4 Untamed Edition Izvor: Promo fotografije / Autor: MINI

Unutrašnjost

U unutrašnjosti MINI Cooper S Countryman ALL4 u izdanju Untamed, nijanse zelene i plave nadahnute prirodom prevladavaju. Ekskluzivna Highland Green kombinirana je s plavim i zelenim kontrastnim šavovima na površinama sportskih sjedala MINI Yours Leather Lounge, a MINI Yours Leather Lounge Carbon Black crna dostupna je kao dodatna alternativa.

Karakteristična grafika planinskog krajolika u stilu završnih obrada pragova također krasi diskretne igle u vanjskom dijelu naslona, ​​dok osvijetljeni ukrasni ukrasi u Frozen Bluestoneu također nose upečatljiv pejzažni uzorak. Dodatni efekt postiže se natpisom 'UNTAMED' koji je vidljiv u noćnom dizajnu automobila.

Trake za naglašavanje u kokpitu i na središnjem instrumentu završene su u metalik Frozen Blue, letvice na vratima u metalik Arctic Silver i okružuju otvore za zrak u crnoj boji visokog sjaja. Osim toga, MINI Cooper S Countryman u izdanju Untamed sadrži ambleme s natpisom 'UNTAMED' na sjedalima i u donjem dijelu sportskog Nappa kožnog upravljača. Ekskluzivno dizajniranu unutrašnjost zaokružuju podne prostirke s trodimenzionalnim reljefnim pejzažnim uzorkom u stilu završnih obrada pragova i ukrasnih letvica uz krovnu oblogu u antracit boji.

Raspon opreme ovog izdanja također uključuje LED prednja svjetla s proširenim značajkama, LED svjetla za maglu, paket rasvjete, MINI Excitement Package i MINI načine vožnje. Istovermeno Connected Media – koji također dolazi kao standard – nudi inteligentno umrežavanje i digitalne usluge, uključujući integraciju pametnog telefona s pripremom Apple CarPlay, uslugu MINI Online i Remote Services.