uoči premijere

[FOTO] Hyundai najavio MPV model Staria; ovo višenamjensko vozilo otvara novu eru mobilnosti

11.03.2021 u 14:33

Bionic
Reading

Hyundaijev novi model MPV opremljen je futurističkim dizajnerskim naznakama i svemirskim inovacijama pružajući vrhunsko iskustvo u automobilu

Hyundai je danas predstavio najavne slike modela Staria, nove linije višenamjenskih vozila (MPV). Slike prikazuju verziju Staria Premium, vrhunsku varijantu standardnog modela Staria.

Naziv samog modela STARIA složenica je od riječi 'star' (zvijezda) i 'ria', pozivajući se na vrijednosti proizvoda orijentiranih na budućnost vozila i pojednostavljene dizajnerske karakteristike definirane linijama s jednom krivuljom, kao i na čist i netaknut volumen karoserije.

Staria odražava Hyundaijevu predanost da vodi buduću industriju mobilnosti kao pružatelja pametnih rješenja za mobilnost, pod vizijom brenda 'Napredak za čovječanstvo' (eng. ‘Progress for Humanity'). Sam model Staria je opremljen raznim značajkama usmjerenim na vozača i futurističkim elementima dizajna koji pružaju nova iskustva za vozače i putnike, koja čine vrijeme provedeno u prijevozu produktivnijim i isplativijim.

Staria nudi zapanjujuće futurističnu i tajanstvenu vanjštinu nalik svemirskom brodu. Prednja je strana istaknuta dugačkim, vodoravnim dnevnim svjetlom i prednjim svjetlima smještenim ispod. Dojam svemirskog broda dočaravaju prostrani panoramski prozori i donje linije pojasa, naglašavajući otvorenost unutrašnjosti. Visina kabine također je optimizirana za vrhunsku praktičnost i udobnost, što ju čini idealnom i za poslovnu i za obiteljsku upotrebu.

  • +2
Hyundai STARIA Premium Izvor: Promo fotografije / Autor: Hyundai

'Staria je nova Hyundaijeva linija MPV-a koja otvara novu eru mobilnosti', rekao je SangYup Lee, viši potpredsjednik i voditelj globalnog dizajna Hyundaija. 'Staria će pružiti potpuno novo iskustvo i vrijedne prijedloge za kupce kroz svoje neviđene značajke dizajna.'

Staria Premium, koji će biti dostupan na odabranim tržištima, podiže mobilnost na sljedeću razinu, sportske premium značajke i ekskluzivne završne obrade za luksuzniji izgled i dojam.

Hyundai će predstavit više detalja o dizajnerskim značajkama modela Staria i Staria Premium tijekom sljedećih tjedana.