novi ambasador Volkswagena

David Skoko i T-Cross: Novi gušti iz Volkswagen SUV obitelji

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Intuitivan, praktičan, siguran i cool urbani crossover, Volkswagen T-Cross, sredinom travnja službeno je krenuo u prodaju u Hrvatskoj. Riječ je o četvrtom članu Volkswagen SUV obitelji kojoj se pridružio i David Skoko, najuspješniji hrvatski chef, zvijezda kanala 24Kitchen i voditelj emisije „David Skoko: Stari gušti, nova kužina“. Dolaskom T-Crossa u Hrvatsku, upravo David Skoko postao je novi brand ambasador marke Volkswagen

Poznati hrvatski chef koji obožava jogu, trčanje, ribolov, brzu vožnju, obitelj i naravno kuhanje - iznimno je svestrana osoba i njegova strast prema naočigled nespojivim interesima, dio su njegovog šarma i ključ njegovog uspjeha. Upravo zato su Volkswagen T-Cross i David Skoko idealan spoj; ovaj urbani crossover sjajan je suputnik za svakodnevicu, osigurava slobodu u svakodnevnom kretanju, bilo da se radi o putovanju s obitelji, odlasku u ribolov s prijateljima ili na zahtjevno planinarenje.

'Ovaj auto može sve! On je isti tip kao i ja! Praktičan, siguran, ugodan i totalno cool! T-Cross nije samo moj novi auto, osjećam sam se kao da sam upoznao novog frenda s kojim me očekuje sjajno druženje!' – izjavio je David Skoko nakon prve probne vožnje.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Osobnost i svestranog našeg najuspješnijeg kuhara i TV zvijezde, savršeno se nadopunjuju s najnovijim članom VW SUV obitelji te oni zajedno čine skladnu cjelinu. Širina kojom Skoko predstavlja spektar hrvatske obiteljske gastronomije istovjetna je karakteristikama T-Cross-a, njegovoj intuitivnosti, praktičnosti i sigurnosti. A i jednako su cool, Skoko i T-Cross. I jednako su dobro organizirani.

Za Davida Skoku kreativnost je obnovljivi, nepresušni izvor, nije nešto što počinje i prestaje. Na isti način možemo opista i i T-Cross. Ovaj svestrani model omogućava brojne mogućnosti personalizacije i individualizacije, slično kao i s dobrom kužinom u kojoj će malo mašte i kreativnosti osigurati vrhunski rezultat.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHN PAVLISH

Spoj Skoke i Volkswagena nalik je dobrom, tradicionalnom objedu s najmilijima, koji ne podrazumijeva šest sljedova i isto toliko vrsta vina, ali koji uključuje vrhunsku juhu, jednako dobro glavno jelo te salatu i desert koji se dugo pamti, uz prstohvat vedrine i strasti kojim se začini svaka dobra suradnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!