nova razina dinamičnosti

BMW exclusive M paket uz super uštede i bogatu opremu za sportski osjećaj u vožnji

27.07.2023 u 13:35

Bionic
Reading

Koji je najbolji način kombiniranja strasti prema najmoćnijem slovu na svijetu s dodatnom dozom sportskog duha i stila? Originalna M oprema ili jedan od M paketa. Odabirom M paketa dosegnuti ćete sasvim novu razinu dinamičnosti

Ponuda koja se odnosi na modele serije 1 i serije 2 pod nazivom EXCLUSIVE M PAKET donosi sportski osjećaj u vožnji, ali i prepoznatljiv BMW sportski stil. Bogata oprema sa super uštedama i cijenom BMW-a 118i za 33.900 EUR, BMW-a 218i Gran Coupé za 36.900 EUR i BMW-a 218i Active Tourer za 38.900 EUR s uključujenim automatskim mjenjačem, M Sport Paketom, LED svjetlima, alarmom s daljinskim upravljanjem, dodatnim zatamnjenjem stražnjih bočnih stakala i stražnjeg stakla, Parking Assistantom, digitalnim rješenjima TeleServices, ConnectedDrive Services, Connected Package Professional i BMW Live Cockpit Professional.

Ponuda uključuje i Servisni paket BMW Service Inclusive koji traje 5 godina ili 100.000 km (ovisi što prije nastupi), a sadrži sljedeće: zamjena ulja s filtrom za ulje kao i nadolijevanje ulja, servis / zamjena filtra zraka, filtra goriva i mikrofiltra, servis / zamjena svjećica, servis tekućine za kočnice te servisna provjera vozila sukladno propisanom redovitom održavanju.

EXCLUSIVE M PAKET donosi autentičan osjećaj sportske vožnje tipičan za M odjel koji tehnološka rješenja iz automobilističkog sporta prenosi i prilagođava za svakodnevnu vožnju.

Povodom obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, pokazuje iznimnu brigu te zahvalnost svim svojim kupcima i za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. poklanja *BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket - produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 km (ovisno što prije nastupi).

*Kupac ostvaruje pravo na GRATIS BRI PAKET isključivo ukoliko je potpisan Ugovor o prodaji vozila u 2023. i ukoliko vozilo ima BSI paket / 7NH. Ne vrijedi za rent-a-car vozila, korporativne i kupce diplomatskih vozila.

BMW SERVICE INCLUSIVE: BEZ DODATNIH TROŠKOVA ODRŽAVANJA.

Tijekom 5 godina ili za prijeđenih 100.000 kilometara, ovisno što prije nastupi, ne morate brinuti o dodatnim troškovima za unaprijed definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući BSI opciji, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu na raspolaganju su i u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima kao i kod ovlaštenih BMW servisnih partnera diljem svijeta. S BSI paketom imate pravo na sve usluge uključene u odgovarajuću opciju bez obzira koliko često ih trebate tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže. Uslugom se počinjete koristiti kada inteligentni sustav održavanja u BMW-u (Condition Based Service) označi zahtjev za servisom. U paket su uključeni i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno motorno ulje.

36 MJESECI OSIGURANJA NA BMW GUME.

Svi originalni BMW kompleti kotača s oznakom zvjezdice koje kupite od BMW servisnog partnera podliježu besplatnom BMW osiguranju guma. Vrijedi 36 mjeseci od datuma kupnje i nudi optimalnu zaštitu uz do 100% nadoknade troškova. BMW osiguranje guma pruža sveobuhvatnu zaštitu od: oštećenja uzrokovana šiljastim predmetima poput čavala ili komada stakla, štete nastale udarom u rubnik, vandalizma ili primjerice krađe. Uz BMW osiguranje guma do 100% troškova vezanih uz gume (izuzev montaže) bit će vam nadoknađeno u slučaju oštećenja. Detaljnije: za prvu godinu 100%, drugu godinu 75% te za treću godinu 50%.

Za sve dodatne informacije obratite se najbližem Tomić & Co. prodajnom i servisnom centru u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na EXCLUSIVE M PAKET - BMW serije 1 i 2

https://www.bmw.hr/hr/topics/details/offer-overview/2023-07-18-exclusive-m-paket.html