prijavila prijetnje

Zastupnik HDZ-a Šarić: Čitam i slušam izjave Karoline Vidović Krišto i ne vjerujem

07.12.2023 u 11:50

Bionic
Reading

Karolina Vidović Krišto, saborska zastupnica stranke Odlučnost i pravednost, optužila je Vladimira Šeksa da joj je prijetio i tvrdi da je događaju svjedočio saborski zastupnik HDZ-a Josip Šarić. Sam Šarić svoju je ulogu u priči Vidović Krišto demantirao na Facebooku

'Čitam, pratim, slušam današnje izjave i komentare zastupnice Karoline Vidović Krišto i ne vjerujem! Dakle, istina je kako sam jučer bio u zagrebačkom restoranu koji zastupnica navodi. Istina je kako sam tamo susreo spomenutu zastupnicu. Istina je, također, kako sam je uljudno pozdravio, rukovao se s njom te izašao iz restorana. Nije istina da sam bio prisutan kada su ona i Vladimir Šeks razgovarali te nije istina da sam ja odveo gospodina Šeksa iz restorana. S obzirom na to da je ničim izazvana zastupnica Karolina Vidović Krišto iznijela dvije laži o meni, s pravom si postavljam pitanje koliko su uopće kredibilne njezine ostale tvrdnje', napisao je Josip Šarić na Facebooku.

Kao što smo ranije objavili, Vidović Krišto tvrdi da joj je Šeks javno prijetio i da je svemu svjedočio Šarić.

'Dana 6. prosinca 2023. oko 17.30 u restoranu Purger u Petrinjskoj ulici u Zagrebu prišao mi je Vladimir Šeks, bivši predsjednik Hrvatskog sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te mi je, unoseći mi se u lice i vrijeđajući me na osobnoj razini, iznio niz prijetnji. Uz osobne uvrede, rekao mi je 'da je on mnoge osobno ušutkao i ubio'. Na moje pitanje hvali li se time, odgovorio je 'da je ponosan na to'. Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana', napisala je Vidović Krišto u kaznenoj prijavi koju je, prema vlastitom iskazu, podnijela.