kampanja za gradonačelnika

[FOTO/VIDEO] Škoro obećao besplatne vrtiće, novi stadion, zatvaranje Jakuševca...

06.03.2021 u 12:16

Bionic
Reading

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro predstavio je u subotu svoj program i kandidaturu za gradonačelnika Zagreba. Obećao je besplatne vrtiće, kontrolu nad gradskim financijama, izgradnju nacionalne bolnice i nacionalnog stadiona, zatvaranje Jakuševca...

'Dokazao sam da iz ničega mogu napraviti nešto za razliku od onih koji od nečega ne naprave ništa. Boje se svojeg neznanja pa onda napadaju mene. Ja im poručujem da ne odustajem niti ih se bojim. Svjestan sam da nisam savršen i da ne znam sve. No, nije me strah pametnijih i sposobnijih od mene i sam naučio kako ih okupiti u kvalitetan tim. Pri tom neće biti važna stranačka iskaznica, nego sposobnost, pamet i predanost poslu koji će obavljati. Mene ne može nitko kupiti, zastrašiti niti ucijeniti jer sam u životu stvorio dovoljno da sam neovisa', kazao je Škoro.

Istaknuo je da će kampanju temeljiti na projektima i na budućnosti, a ne na strahu i mlaćenju drugih.

'Svi ljudi koji odgovorno i pošteno rade svoj posao, nastavit će raditi taj posao. Zagreb će popraviti svoju komunalnu i prometnu infrastrukturu, provest će zakon o obnovi potresom pogođenih objekata, Zagreb će nastaviti biti lider u socijalnoj politici i bolje će iskorištavati europske fondove, gradsku upravu i imovinu. Jamčim vam da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, bolje ćemo gospodariti otpadom i zatvorit ćemo Jakuševac. Pokrenut ćemo izgradnju nove bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona na kojem će igrati naš Dinamo i reprezentacija', kazao je Škoro dodavši da bi se stadion možda bi trebao zvati po Zlatku Cici Kranjčaru.

Miroslav Škoro na Cvjetnom trgu objavio kandidaturu za zagrebačkog gradonačelnika Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Smatra da je najbitnije preuzeti kontrolu nad gradskim financijama.

'Financije su najvažnija stvar. Trebamo zadržati onaj dio koje se tiču socijalne politike, a onda vidjeti što se još može napraviti', zaključio je Škoro.

  • +3
Miroslav Škoro Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL