PREKO FACEBOOKA

Biskup Košić moli Petrova za oprost zbog uvreda

02.01.2016 u 18:32

Bionic
Reading

Gospodine Petrov, žao mi je što Vas osobno ne poznajem i što sam Vas možda na svojem fb-profilu prije desetak dana povrijedio. Molim za oproštenje, napisao je na svom reaktiviranom profilu na Facebooku sisački biskup Vlado Košić

'Zapravo sam se rugao mogućnosti da se produži vladavina onih koji su sve učinili da se ponizi i Crkvu i hrvatske branitelje i hrvatsko obrazovanje i hrvatski sport i hrvatske radnike... I nisam mogao vjerovati da biste Vi u tome sudjelovali, pogotovo jer ste uspjeli kao mladi čovjek i političar u Metkoviću i jer ste najavljivali velike promjene - a ono doveli skoro naciju na produženje statusa quo. Čestitam Vam jer ste pošten čovjek i političar jer ste otklonili danajski dar, premijersko mjesto! To može doista samo čestit čovjek. Želim Vam uspjeh i Božji blagoslov u 2016. godini kako u nastojanjima oko zajedničkog dobra, tako i u osobnom životu!', napisao je sada na Facebooku biskup Košić, koji je ponovno aktivirao profil na toj društvenoj mreži nakon što ga je zbog statusa u kojem je iskazao razočaranje Mostom ugasio.

Sisački biskup je prethodno napisao kako je Božo Petrov nesiguran, ali i posve slijep, te je izvrijeđao Zorana Milanovića. 'Da će Petrov tako nasjesti i odvesti Most u ralje komunista, nisam se nadao. Onaj je stari lisac, lopina i prevarant, a ovaj naivčina i zapravo – izdajica. Neka nam se Bog smiluje.', napisao je Košić kada se činilo da će koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om i Most formirati vladu. Dan nakon Košićevog napada Most se ipak predomislio i odlučio Vladu sastaviti s HDZ-om.