ne posustaje

Bandićev novi seksistički ispad: Ja svima dam. Bio bih najbolje žensko

29.08.2018 u 16:14

Bionic
Reading

Zagrebački gradonačelnik ne prestaje šokirati svojim seksističkim izjavama. Nakon što je nedavno uvrijedio novinarku Nove TV, koja je postavljala za njega neugodna pitanja, danas je opet na pitanje o jednoj od brojnih afera koje se vežu uz njega odgovorio - seksizmom

Novinari su ga, naime, pitali za komentar optužbi inicijative Narod odlučuje da je minirao njihovo prikupljanje potpisa za referendum o izmjeni izbornog sustava previsokom cijenom štandova i premalim brojem lokacija.

'Je li vi znate da Bandić svima da? Ja da sam žensko, bio bih najbolje žensko, a ja sam jedan mali muškarac. Ali ja svima dam. Je li vi vjerujete da ja njima nisam dao? Ja sam njima dao i više nego što su tražili, ali svoju dezorganiziranost, svoju nesposobnost da se organiziraju, neuspjeh žele prevaliti na gradonačelnika. Ali nije to ništa slučajno. Ali ja sam najbolja dama. Pikova dama', rekao je Bandić, prenosi RTL.

Aferu Štandovi, u kojoj mu uskoro počinje suđenje, nije želio komentirati.

Bandić je prije manje od mjesec dana uvrijedio novinarku Nove TV Ivanu Pezo Moskaljov jer mu je postavljala neugodna pitanja o zbrinjavanju otpada. Rekao joj je da izgleda kao zločesta učiteljica i poručio neka bude fina dama, na što je reagiralo i Hrvatsko novinarsko društvo, osuđujući takav ispad prema novinarki.

  • +18
Milan Bandić u kampanji Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek