traže se...

Web developeri, dizajneri, solution architecti... ovo su pravi poslovi za vas

03.06.2019 u 16:27

Bionic
Reading

MojPosao donosi pregled IT oglasa na koje se možete prijaviti ovaj tjedan

Agroproteinka d.d., tvrtka koja se bavi prijevozom, zbrinjavanjem i termičkom preradom nusproizvoda životinjskog podrijetla, ima potrebu za zapošljavanjem novog zaposlenika na lokaciji u Sesvetskom Kraljevcu i to na poziciji Voditelj IT odjela (m/ž). Opis posla uključuje održavanje i rad s bazama podataka, administraciju klijentskih računala, sudjelovanje u IT projektima, rad s ERP sustavom i brigu o sigurnosti IT sustava. Rok za prijavu na oglas je 5.lipanj.

Tvrtka DEDAL Komunikacije svoje poslovanje temelji na razvoju vlastitih rješenja u području edukacije, razvijanju sustava za interakciju i kreiranju inovativnih rješenja na području istraživanja tržišta. Trenutno su u potrazi za iskusnim Web developerom/full stack developerom (m/ž) koji će biti zadužen za optimizaciju postojećih i razvijanje novih projekata. Zainteresirani kandidati moraju imati barem dvije godine radnog iskustva na sličnim poslovima i napredno poznavati engleski jezik. Nude mogućnost zaposlenja za stalno, kao i rad na studentski ugovor, a plaća se kreće u rasponu od 7.000 do 10.000 kuna. Javite im se do 14.lipnja.

iOLAP je međunarodna tvrtka koja svojim korisnicima pruža izvanredna rješenja i najmodernije tehnologije. Prisutni su i u Hrvatskoj, i to u Rijeci, gdje trenutno planiraju osnažiti svoj tim vrhunskim UX Dizajnerom (m/ž). Ako ste oduvijek htjeli raditi u radnom okruženju koje nudi jedinstvene izazove, financijski uspjeh i mogućnost razvijanja najnovijih aplikacija, onda je iOLAP pravo mjesto za vas! Uz najmanje 2 godine radnog iskustva, idealan kandidat posjeduje iskustvo rada u Adobe softveru, kao i znanje u grafičkom i web dizajnu. Oglas ostaje aktivan do 12.lipnja.

Ako posjedujete višegodišnje iskustvo rada na IT projektima i pritom ste sposobni osmisliti, voditi i implementirati inovativna rješenja koja odgovaraju izazovnim poslovnim zahtjevima klijenata, idealan ste spoj sa softverskom kompanijom CloudSense. Tvrtka traži Solution architecta (m/ž) za rad u Zagrebu ili Splitu. Želite li raditi u brzom, ambicioznom i poduzetničkom okruženju, u kojem ćete dobiti priliku za osobni razvoj, javite se već danas, jer vremena za prijavu nema previše - oglas ostaje aktivan do 6.lipnja.

Ericsson Nikola Tesla je vodeći regionalni isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te je isto tako isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Solution Architect for Radio Access Network (m/ž). Ako se želite priključiti njihovu timu, javite im se do 11.lipnja.