tri videoigre

[VIDEO] Što zaigrati za vikend? Ugrabite ove naslove potpuno besplatno

19.11.2021 u 14:03

Bionic
Reading

Ovog tjedna na izboru su avangardno Radioheadovo interaktivno iskustvo KID A MNESIA, alternativni RPG Guild of Dungeoneering i platformska slagalica Never Alone

Epicova ponuda besplatnih naslova ovog tjedna obuhvaća čak dvije igre i jednu art instalaciju. Sav naveden softver bit će besplatan do 25. studenog, odnosno idućeg četvrtka. O čemu se točno radi? Krenimo redom!

Kid A Mnesia

Izvor: Društvene mreže / Autor: Radiohead

Kid A Mnesia Radioheadova je artistička umotvorina ispunjena anksioznošću, bizarlucima i jezom te potkovana ikoničkim umjetničkim djelima i skladbama koje su oblježile dva Radioheadova transformativna albuma (KID A i Amnesiac). Ako od igara tražite vizualni izražaj i malo alternativne zabave, ova interaktivna galerija bi vas mogla zabaviti.

Kid A Mnesiju možete preuzeti ovdje.

Guild of Dungeoneering

Izvor: Društvene mreže / Autor: Gambrinous

Guild of Dungeoneering je igra s kartama temeljena na popularnim RPG-ima. Ovdje, doduše, ne vodite heroje, već oko njih gradite mapu s ciljem da - uspiju. Uz pomoć karata koje vučete iz špila, možete graditi sobe, dodavati čudovišta, zamke i naravno - hrpe blaga.

Guild of Dungeoneering možete preuzeti ovdje.

Never Alone (Kisima Ingitchuna)

Izvor: Društvene mreže / Autor: Upper One Games, E-Line Media

Never Alone atmosfernična je platformska slagalica napravljena u suradnji sa članovima naroda Iñupiat koja prepričava tradicionalnu priču koja se s koljena na koljeno prenosi generacijama. Kroz igru u modu za jednog igrača vodite dva lika odjednom, a ako igrate s prijateljem, svako preuzima ulogu jednog. Putovat ćete smrznutom tundrom, skakati preko opasnog leda, plivati kroz podzemne pećine te se suočiti sa brojnim neprijateljima.

Never Alone možete preuzeti ovdje.