NOVO IZ FROM SOFTWAREA

[VIDEO] Volite teške igre? Pogledajte 20 minuta spektakularnog Elden Ringa u akciji

05.11.2021 u 09:53

Bionic
Reading

U novom foršpanu tijekom kojeg vidimo kako će igra izgledati na PlayStationu 5 vidjet ćemo sve od divovskih zmajeva, preko impresivnih moći glavnog lika, pa sve do ekstremno teških glavnih neprijatelja

Igrači su dobili mali uvid u izgled nadolazeće igre Elden Ring koju, podsjetimo, FromSoftware planira izbaciti u veljači. U videu možemo vidjeti dvadeset minuta igre predstavljenih u sklopu online demonstracije.

Nova akcijska avantura smještena je u mitologijom inspiriran svijet pod imenom The Lands Between - krajem punom zmajeva, trolova i ostalih fantastičnih biča. Igrači će istraživati ovaj svijet u čizmama lika pod imenom Tarnished te se boriti sa svime od ljudi do bizarnih kreatura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: FromSoftware

Borbe, pored hrpe akcijskih manevara i spektakularnih poteza, uključuju i zazivanje duhova koji im mogu pomoći. Što se moda za više igrača tiče, on će također biti dostupan u kooperativnom, kompetitivnom i 'invasion' modu.

Ljubitelje Igre prijestolja također će razveseliti činjenica da je dio priče Elden Ring napisao George R.R. Martin. Neki su čak Martina prozvali razlogom zašto smo na Elden Ring morali čekati do 2022. godine. Podsjetimo, naslov je prvi put predstavljen tijekom E3-ja 2019.

Elden Ring dolazi na PlayStation, Xbox i PC 25. veljače 2022.