Midjourney u akciji

[VIDEO] Pogledajte što je umjetna inteligencija napravila od Metallicine pjesme Enter Sandman

16.09.2022 u 21:09

Bionic
Reading

Tehnologiju umjetne inteligencije koja od određenih pojmova izrađuje vizuale predstavili smo vam prije nekog vremena, a sada ćete pogledati još jedan primjer. Popularna pjesma Enter Sandman benda Metallica dobila je tako potpuno nov vizualni identitet i malo je reći da su fanovi oduševljeni

Umjetna inteligencija u raznim oblicima prisutna je svuda oko nas, no jednostavnost korištenja i dostupnost određenih alata učinila ju je dostupnom gotovo svakome tko se želi njome poigrati. Već smo vam ranije donijeli sve što trebate znati o korištenju umjetne inteligencije na ovaj način, a sada ćemo vam pokazati još jedan odličan primjer korištenja.

MidJourney AI, koji je od ožujka 2022. dostupan na Discordu te je postao otvoren javnosti nekoliko mjeseci kasnije, naplaćuje pristup te postiže zanimljive vizualne efekte, samo s rezultatima koji više podsjećaju na slikarske radove ili ilustracije.

Iskorišten je za vizualizaciju pjesme 'Enter Sandman' Metallice, a kao što ćete vidjeti, riječi pjesama iskorištene su za izuzetno impresivne ilustracije.

Pogledajte.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Društvene mreže