ZAPOŠLJAVANJE

U IT-ju se otvaraju dodatna radna mjesta: ovo su najbolje poslovne prilike ovog tjedna

14.04.2020 u 13:11

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta možete proučiti na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti do 11. svibnja, prijavom na natječaj za radno mjesto Senior .NET CMS Developer (m/ž), a uvjet za prijavu je barem 5 godina radnog iskustva na sličnim ili istim pozicijama.

Xellia Pharmaceuticals vodeći je proizvođač i dobavljač anti-infektivnih sredstava koja spašavaju živote, sa sjedištem u Danskoj. Kako bi osnažili svoj zagrebački tim, tvrtka zapošljava na poziciji IT MyProcess QMS Specialist (m/ž). Novom kolegi nude izazovan posao u brzo rastućoj međunarodnoj tvrtki, ugovor na neodređeno, mogućnost profesionalnog usavršavanja i priliku za rad s IT profesionalcima iz cijelog svijeta. Oglas ostaje aktivan do 30. travnja.

Inovativnim radom i praćenjem svjetskih trendova, tvrtka Rimac Automobili se kroz proteklih desetak godina prometnula u jednu od vodećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj i regiji. Tvrtka je oduvijek težila tome da njihovi djelatnici na poslu pronalaze smisao i svrhu te da svoje kolege smatraju dijelom obitelji. Svoju familiju sada žele povećati za jednog novog člana i to na  poziciji Backend Node.js Developer (m/ž). Javi im se do 27. travnja.

Cenosco je jedinstvena tvrtka za razvoj softvera. U svojim uredima u Nizozemskoj (Haag) i Hrvatskoj (Zagreb i Pula) okupili su raznolik tim strastvenih ljudi koji vole svoj posao. Diče se kreativnom radnom okolinom koja potiče predlaganje novih, domišljatih ideja i projekata kao i ravnotežom između privatnog i poslovnog dijela života. Ako ti njihov ''svijet'' zvuči primamljivo, do 7. svibnja prijavi se na oglas za poziciju Database Developer (m/ž) i postani dijelom njihova tima.

RÖFIX Hrvatska regionalni je član FIXIT GRUPPE i jedna od vodećih tvrtki u industriji građevinskih materijala. Za pojačanje svog IT tima traže IT administratora/sistem administratora za CMS/MAM (m/ž) kojem nude zanimljiv, izazovan i dinamičan posao, ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te rad u inovativnom i angažiranom timu ljudi. Rok za prijavu ističe 20. travnja.