SP u Rusiji

U Instaru vam vraćaju novce!

30.05.2018 u 15:47

Bionic
Reading

Kupujete novi mobitel ili PlayStation konzolu? Instar vam donosi pogodnost koju ovih dana ne bi bilo pametno propustiti…

Instar Informatika, po mišljenju vas kupaca BEST BUY domaća IT trgovina s najboljim omjerom cijene i kvalitete, vam od 29.5. do 14.6. za sve kupljene mobitele i PS4 konzole jamči 100% povrat novca u slučaju da naši Vatreni osvoje SP u Rusiji!

No, tu pogodnostima nikako nije kraj jer ćete u navedenom periodu za svog novog mobilnog ljubimca dobiti i 2 godine bezbrižnog jamstva koje vas pokriva u slučaju provalnih krađa, poplava, fizičkog oštećenja i ostalih stvari koje se nekad ne mogu predvidjeti ni spriječiti.

Osim što ćete novu 'plejku' dobiti potpuno besplatno ukoliko Hrvatska ode do samog kraja, Instar vam na vašu PS4 konzolu daruje čak 5 godina jamstva (4 dodatne u odnosu na standardno PS4 jamstvo) za bezbrižno uživanje u igrama s obitelji i prijateljima.

Stoga, zaputite se do najbliže Instar poslovnice ili naručite online na www.instar-informatika.hr do 14.6. i podržimo naše Vatrene na svjetskoj nogometnoj smotri u Rusiji! Jer nikad ne znate u kojem smjeru će se lopta otkotrljati. Uz malo hrabrosti i sreće, možda ravno do besplatnog mobitela ili PS4 konzole…