posao

Tražite zaokret u karijeri? Evo zanimljivih novih oglasa u IT sektoru

29.11.2021 u 13:26

Bionic
Reading

Donosimo popis atraktivnih ovotjednih oglasa za posao s portala MojPosao

Temeljna djelatnost Grupe KONČAR je proizvodnja opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, tvrtka je u potrazi za pojačanjem na poziciji: Developer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati barem 3 godine relevantnog radnog iskustva, a novim kolegama nude klizno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, stalan posao, profesionalni rast i razvoj te brojne beneficije. Javi im se do 10. prosinca. Sposoban/na? Vješt/a? Gladan/na novih izazova? Say no more! Human Interaction Company zapošljava na poziciji Lead JavaScript Engineer (m/ž) i traži upravo tebe! Što ti nude? Puno toga... Stalan posao u tvrtki u kojoj bi mnogi voljeli raditi. Mogućnost rada s bilo kojeg mjesta pod uvjetom da je posao odrađen. Priliku da letiš visoko poput zmaja. Ili barem onoliko koliko teodvedu tvoje vještine i "želim više" stav. Svoj životopis im pošalji do 2. prosinca.

Mladi i ambiciozni tim tvrtke DignetSoftware,  kompanije koja se bavi projektiranjem i implementacijom poslovnih rješenja, već neko vrijeme traga za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu Microsoft Dynamics NAV/BC Programer / Developer (m/ž). Nude ti rad u motivirajućem okruženju, organiziran sustav mentoriranja, kontinuirano ulaganje u obrazovanje zaposlenika te sustav redovitog praćenja zalaganja i nagrađivanja. Tvuči zanimljivo, javi im se do 26. prosinca.

Rijeka Gateway je u procesu realizacije značajnog kapitalnog greenfield projekta - razvoja Rijeka Gateway Terminala. Cilj projekta je izgradnja i puštanje u rad novog kontejnerskog terminala za dioničare, kao i proširenje poslovne vrijednosti i ponude za cijelu regiju i zaleđe za glavnog kupca, Maersk. Trenutno zapošljavaju na poziciji: Office IT support Assistant (m/ž). Javi im se čim prije jer oglas ostaje aktivan do 3. prosinca.

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, zapošljava na radnom mjestu: Business Analyst / Junior Project Manager (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje prikupljanje informacija o postojećim poslovnim procesima izvođenjem radionica s korisnicima, prikupljanjem dokumentacije i drugih informacija iz internih i vanjskih izvora te definiranje poboljšanja i dizajn izmijenjenih ili novih poslovnih procesa. Oglas ostaje aktivan do 1. prosinca.