oglasi

Tražite preokret u IT karijeri? Pogledajte tko sve zapošljava ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 02.05.2022 12:26
  • Objavljeno 02.05.2022 u 12:26
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Randolf Berold / Panthermedia / Profimedia

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled oglasa za zapošljavanje u IT sektoru

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, vodeće domaće grupacije u prodaji, održavanju i proizvodnji motornih vozila, zapošljava na radnom mjestu: Junior Developer (m/ž). Zašto odabrati baš njih? Nude ti fleksibilno radno vrijeme, mogućnost povremenog rada od kuće, rad na uzbudljivim projektima, motivirajuća primanja, dinamičan i zanimljiv posao te pristup edukacijama. Ako su te zainteresirali, javi im se do 9. svibnja.

Tvrtka ELDRA, koja se bavi tehničkom produkcijom na raznim eventima, konferencijama , koncertima i TV snimanjima, zapošljava Video tehničara (m/ž). Prethodno radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet, a opis posla podrazumijeva montažu i rad s profesionalnom opremom kao što su led ekrani, projektori, kamere, kompjuteri i slično. Njihova ponuda uključuje plaću u rasponu od 5.000 do 8.000 kuna, mogućnost stalnog zaposlenja i priliku za napredovanje i učenje. Rok za prijavu na oglas ističe 19. svibnja.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zapošljava Višeg stručnog savjetnika za IT razvoj i poslovnu analitiku (m/ž). Potrebno je imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij informatičke struke, najmanje 2 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i poznavati GIS tehnologije. Oglas ostaje aktivan do 9. svibnja.

Vertiv okuplja industrijske stručnjake i arhitekte kontinuiteta koji u suradnji s klijentima najprije zamišljaju a zatim provode u djelo modularne data centre budućnosti. Trenutno su u potrazi za pojačanjem na poziciji VNG Engineering – Jr Tools and Analytics Specialist (m/ž), a opis posla, između ostalog, uključuje pružanje podrške svakodnevnim administrativnim funkcijama, davanje doprinosa tehničkom dizajnu i izradi prototipa te nadgledanje i rješavanje problema. Oglas ostaje aktivan do 12. svibnja.

MCS GRUPA, vodeći hrvatski proizvođač informacijskih sustava u zdravstvu, širi svoj razvojni tim i traži nove developere koji vole svoj posao i žele aktivno sudjelovati u razvoju novih sustava kao i održavanju postojećih. Točnije, zapošljavaju na poziciji: SQL developer (m/ž). Nude ti hibridni model rada, mentorstvo i onboarding program, bonuse, osmišljen plan razvoja i napretka, božićniu, uskrsnicu i regres te financijske potpore za važne događaje u tvom životu. Svoj životopis im pošalji do 6. svibnja.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!