ZAPOŠLJAVANJE

Tražite posao u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 07.10.2019 13:06
  • Objavljeno 07.10.2019 u 13:06
tportal

Izvor: Ostale fotografije / Autor: CC0

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni pregled najatratktivnijh poslova u brzorastućem IT sektoru. Izaberite svojeg favorita i javite se već danas

Sveučilišni računski centar (Srce) je središnja infrastrukturna ustanova cjelokupnog sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske koja djeluje u području izgradnje, održavanja i podrške uporabi moderne računalne, komunikacijske, posredničke, podatkovne i informacijske infrastrukture (e-infrastrukture). Srce zapošljava više osoba na pozicijama: Java programer/developer (m/ž), .Net programer/developer (m/ž), PHP programer/developer (m/ž) i Informatičar -specijalist u timu za softvere za provjeru autentičnosti (m/ž).

Tvrtka Pravila d.o.o. iz Umaga traži Senior web frontend developera (m/ž), koji bi unutar malog tima programera razvijao i održavao web sučelja za poslovne aplikacije koristeći moderne web tehnologije. Zainteresirani kandidati moraju biti odgovorni, savjesni radnici i posjedovati višegodišnje iskustvo u radu s osnovnim web tehnologijama (JavaScript, HTML, CSS) te želju za učenjem. Prednost pri zapošljavanju imat će osobe koje dobro poznaju rad s VCS alatima, REST sučeljima i D3.js bibliotekom. Oglas ostaje aktivan do 23.listopada.

M+ Grupa, regionalni lider u pružanju usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga, objavila je oglas za radno mjesto: Voditelj IT odjela (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje koordiniranje i upravljanje cjelokupnim IT odjelom, predlaganje rješenja za optimizaciju poslovnih procesa te planiranje budžeta i praćenje troškova. Novom članu tima tvrtka nudi mogućnost rada u poticajnoj radnoj okolini u okruženju odličnih, ambicioznih ljudi. Vremena za prijavu na oglas imaš do 10. listopada.

Code Frame je tvrtka za razvoj web aplikacija iz Züricha sa podružnicom u Splitu (s uredom blizu centra) koja planira i razvija inovativne web aplikacije s fokusom na automatizaciju marketinga. Kako bi ojačali svoj tim u Splitu, u potrazi su za Razvojnim programerom za web aplikacije (m/ž). Pored rada na modernim web tehnologijama i poticajnog radnog okruženja u rastućoj tvrtki, kompanija svojim zaposlenicima pruža izazovne radne zadatke i priliku za rad na oblikovanju uspješnih proizvoda. Svoj životopis im pošalji do 25. listopada.

najvažniji je headline

Kada ste zadnji put ažurirali LinkedIn? Ovi savjeti će vam pomoći da se istaknete

Pogledaj galeriju
10

Helix je inovativna IT tvrtka koja isporučuje kvalitetna rješenja za financijski sektor, bankarstvo, zdravstvo te integraciju sustava po posebnim potrebama korisnika. Ako posjeduješ iskustvo rada s programskim jezicima (Groovy, Javascript, Sql, Scala), znaš raditi s alatima kao što su Gradle i Mercurial, a upravljanje i razvoj projekata imaš u 'malom prstu', prijavi se na oglas za radno mjesto: Razvojni inženjer – projektant (m/ž) do 24.listopada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!