RED DEAD REDEMPTION 2

Najprodavanija videoigra 2018. napokon stiže i na PC računala

07.10.2019 u 10:47

Bionic
Reading

Red Dead Redemption 2 na PC računala stiže 5. studenog ove godine, godinu dana nakon što je izvorno izašla za PlayStation 4 i Xbox One 28. listopada 2018.

Rockstar Games nakon godinu dana šutnje konačno izbacuje Read Dead Redeption na PC te, naravno, nudi dodatne bonuse svima koji igru kupe putem njihovog posvećenog PC softvera.

Red Dead Redemption 2, u slučaju da niste za njega čuli, poznat je po velikom interaktivnom svijetu smještenom u eru osvajanja i industrijalizacije srednjeameričkog kontinenta, a igrača stavlja u ulogu razbojnika koji bježi od zakona. Recenzenti su igru hvalili zbog njezine priče, grafike i estetike.

Svi kupci koji prednaruče Red Dead Redemption 2 putem Rockstar Games Launchera prije 22. listopada dobit će dvije igre besplatno. Kupci mogu birati između naslova: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto: San Andreas, Bully: Scholarship Edition, L.A. Noire: The Complete Edition i Max Payne 3: The Complete Edition. Zanimljivo je da se u listi ne nalaze Grand Theft Auto IV ili Grand Theft Auto V, ubjedljivo najpopularnije igre poznatog izdavača.

TEHNO PREGLED

Tražite novi laptop? Evo deset prijedloga s Windows 10 operativnim sustavom

Pogledaj galeriju

Prednarudžbe za Red Dead Redemption 2 bit će dostupne na Epic Games Storeu, Greenman Gamingu, Humble Storeu i GameStopu od 23. listopada. Rockstar je Red Dead Redemption 2 najavio i za Googleovu streaming uslugu Stadiju kao prvi naslov dostupan od 22. studenog ove godine. Kupci koji igru odluče kupiti putem Steama morat će čekati do prosinca, a razlog je otimanje za 'ekskluzive' između Epic Gamesa i njihovih konkurenata. Sama igra dolazi s nizom grafičkih nadogradnji, kao i novijim sadržajima poput dodatnog oružja, novih skrovišta bandi i novih ucjena.