BESPLATNE VIDEOIGRE

Tražite besplatnu metroidvaniju za vikend? Preuzmite Grime potpuno besplatno

07.07.2023 u 16:17

Bionic
Reading

Grime je obilježen izvanrednim i bizarnim stilom, čudnom pričom i neobičnim načinom nadogradnje oružja, a pritom je i Metroidvanija

Ako još to niste napravili, posjetite Epic Games i njihov dućan za ovotjednu besplatnu igru. Na red je ovog tjedna, odnosno do 7. srpnja do 13. srpnja, stigla 2D metroidvanija Grime. Riječ je o bizarnoj i izazovnoj igri u kojoj glavni lik evoluira zajedno s njegovim oružjem.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Akupara Games

Cijela se igra odvija u surealnom svijetu koji po mnogočemu podsjeća na apstraktno slikartvo, dok je glavni susta napredovanja usisavanje neprijatelja crnom rupom koju imate umjesto glave.

Grime je definitivno jedna od bizarnijih predstavnica ovog žanra, što ne znači da nije zanimljiv. Na raspolaganju su vam tone oružja i napada, a promatranje lika koji se postupno razvija i mijenja jedna je od glavnih čari ove neobične preporuke tjedna.

Na koncu, čak i ako vam se igra baš i ne svidi, uvijek možete reći da za nju niste platili ni kune. Grime je dostupan za preuzimanje na Epic Games Storeu.