NOVOSTI

Samsung predstavio novi tablet, evo kome je namijenjen

20.10.2017 u 15:49

Bionic
Reading

Najnoviji Samsungov tablet ima značajke koje proširuju produktivnost alata za one na poslu, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža precizne mogućnosti unosa s razinom tlaka od 4096 te značajkama zračne naredbe

Samsung je predstavio Galaxy Tab Active2, novi robusni tablet namijenjen poslovnim korisnicima.

Samsung Galaxy Tab Active2 posjeduje certifikat MIL-STD-810 čime se garantira izdržljivost tableta pod ekstremnim pritiskom, temperaturama, uvjetima okoliša, vibracijama i padovima.

Galaxy Tab Active2 nudi već dobro poznate robusne značajke kao što je zaštitna navlaka koja umanjuje jačinu udarca na uređaj u slučaju pada s visine do 1,2 metra, IP68 otpornosti na vodu i prašinu te zaslon prilagođen dodirima mokrim rukama ili u rukavicama.

Ove značajke omogućuju korisnicima veću izdržljivost u ekstremnim uvjetima jednostavnim dizajnom i sučeljem za držanje kao i unos podataka jednom rukom.

Tanki i lagani tablet u klasi dizajniranoj posebno za ergonomiju profesionalaca, najnoviji Samsungov tablet ima značajke koje proširuju produktivnost alata za one na poslu, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža precizne mogućnosti unosa s razinom tlaka od 4096 te značajkama zračne naredbe.

Koristeći unaprijeđenu prednju 5MP kameru, odnosno stražnju 8MP kameru s autofokusom poslovni će korisnici moći stvarati kvalitetnije fotografije za profesionalnu uporabu, primjerice za osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Novi čitač otiska prsta osigurava poboljšanu sigurnosnu provjeru autentičnosti, a značajka prepoznavanja lica prikladna je opcija za otključavanje uređaja jednom rukom.

Uparen s novim žiroskopom i geomagnetskim senzorima profesionalci će uživati u širokom rasponu mogućnosti koju pruža proširena stvarnost (AR). Proširena se stvarnost sada zahvaljujući Galaxy Tab Active2 tabletu može koristiti u svrhu obuke zaposlenika, iskustva korisničke podrške koja tvrtkama omogućava trening zaposlenika u realističnom okruženju prije nego što dođu do svog radnog mjesta. Sadrži i karakteristiku NFC.

Uređaj također ima LTE povezivanje, jednostavno i praktično napajanje strujom uz efikasnu kontrolu baterije više uređaja i dodatni data signal pin za eventualno spajanje tastature.

Samsung Galaxy Tab Active2 bit će dostupan od 27. listopada 2017. godine na odabranim tržištima.