UMJETNA INTELIGENCIJA

Ovaj pametni digitalni pomoćnik brisat će spam i reći vam na koje bitne mailove trebate odgovoriti

20.10.2017 u 11:16

Bionic
Reading

Alat temeljen na umjetnoj inteligenciji može, između ostalog, prepoznati spam, istaknuti bitne dijelove e-mailova i reći vam koliko će vam vremena trebati dok ne odgovorite na važnu e-poštu

Alat za e-poštu Boomerang nadogradio je svoje izdanje za iPhone i iPad digitalnim pomoćnikom temeljenim na umjetnoj inteligenciji koji koristi strojno učenje i obradu prirodnog jezika kako bi čitao vaše e-mailove i umjesto vas brisao spam, reklame i ostalo što vam nije važno. 

Kako bi pokrenuli pametnog asistenta potrebno je u aplikaciji kucnuti na malu sličicu mikrofona i reći brief me. Otvorit će se stranica s pregledom vašeg digitalnog poštanskog sandučića i ponešto podataka te korisnih informacija.

Ovdje možete doznati, na primjer, koliko bi vam trebalo za čišćenje poštanskog sandučića. Ako skrolate prema dolje, vidjet ćete više informacija relevantih za vas osobno. Recimo, koju e-poštu obično otvarate i kome odgovarate a kome ne.

Istaknut će vam dijelove e-pošte koje smatra važnima, poput primjerice podataka o vremenu i mjestu održavanja sastanka. 

Moguće ga je također koristiti za glasovno pretraživanje e-pošte, mijenjanje vremena održavanja sastanaka, masovno brisanje, sortiranje i filtriranje te slične zadaće, piše Next Web.

Boomerang for iPhone Izvor: Društvene mreže / Autor: Boomerang
  • +3
Najbolje stvari koje je Apple ikad izdao Izvor: Pexels / Autor: Pexels