MAXZONA 2.0

Postavite svoje videoisječke na novu MAXzonu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 13.01.2009 12:47
  • Objavljeno 13.01.2009 u 12:24
MAXzona_vizual

MAXzona_vizual

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Od danas je na adresi maxzona.com dostupna nova verzija našeg video portala, MAXzona. Tamo vas očekuje mnoštvo noviteta, a najvažniji je mogućnost otvaranja vlastitog korisničkog profila i podizanja videoisječaka s mnogim pogodnostima u odnosu na druge servise te vrste

Dosad je MAXzona bila samo skladište videosadržaja na tportalu, no sada ona istinski postaje i vaš servis. Naime, svaki korisnik može se besplatno registrirati klikom na 'Registriraj se' u gornjem desnom uglu prozora i time dobiti mogućnost podizanja vlastitih videoisječaka.

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Korisnički profili nude sve pogodnosti koje se od ovakvog servisa očekuju: osim pregleda svojih videoisječaka, možete izrađivati playliste te dodavati prijatelje i slati im poruke. Također, svoj profil možete ukrasiti avatarom (malenom slikom koja vas predstavlja kao korisnika) i ukrasnim horizontalnim bannerom po izboru.

Sam postupak podizanja videa na MAXzonu izrazito je jednostavan i ne zahtijeva nikakvo tehničko znanje: izaberite naslov, kratki opis i ključne riječi te izaberite svoj videoisječak sa svog računala. Dopušteni video formati su .avi, .mpg, .wmv, .mp4, .3gp, .mov, a MAXzona će ih automatski konvertirati u Flash.

tportal.hr

tportal.hr

Izvor: tportal.hr / Autor: -

MAXzona je izrazito napredna i što se tiče ograničenja za pojedinog korisnika: videoisječci mogu biti neograničene veličine i duljine, a jedino ograničenje jest 500 MB ukupnog prostora za pohranu po svakom korisniku. Prosječna video datoteka nakon konverzije u format Flash nije velika i ovaj bi kapacitet pohrane trebao biti dovoljan za većinu korisnika.

Valja napomenuti i neke novosti koje vas uskoro očekuju, a to je mogućnost podizanja videoisječaka u formatu 16:9, kao i u HD razlučivosti.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi