IGRE NA POPUSTU

Planirate upotpuniti vašu kolekciju igara? Steam je pokrenuo veliku proljetnu rasprodaju

17.03.2023 u 13:46

Bionic
Reading

Popularni online dućan Steam u najnovijoj sezonskoj rasprodaji nudi niz atraktivnih naslova, od kojih mnogi dolaze po dramatično sniženim cijenama

Steam je službeno počeo svoju proljetnu rasprodaju, ponudivši priličan broj hit-naslova po prilično niskim cijenama. Svi koji se nećkaju oko trošenja novca na snižene videoigre u iskušenju će biti do 23. ožujka kad se rasprodaja privodi kraju. Svi ostali mogu baciti pogled na hrpu prilično atraktivnih stvari, uključujući i Steam Deck koji je snižen za deset posto. Što se videoigara tiče, u ponudi je velik broj starijih igara poput Two Point Campusa ili Resident Evila 7, no tu su i neka novija izdanja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Two Point Software

Marvel's Midnight Suns, koji sad košta 29.99 eura do sad je koštao 59.99 što je prilično velika ušteda. Riječ je o idealnom 'novijem naslovu' za sve koji traže malo taktičke akcije, s obzirom da ga je razvio isti tim koji je razvio XCom 2.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Marvel

Drugi spomena vrijedni naslovi uključuju Deathloop kojeg možete ugrabiti za 20 eura, Moonligter koji košta samo 2.99 eura te FromSoftwareov Sekiro koji košta 29.99 eura.

Ako tražite solidnu indie igru, bacite pogled na Vampire Survivors koji, ruku na srce, nikad nije ni koštao previše, a sad ga se može ugrabiti za 3.99 umjesto 4.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: From Software

Još jedan od novijih naslova je hit koji je došao niotkud - Hi-Fi Rush. Akcijska igra iz Tango Worksa izašla je 25. siječnja, a već je se može ubosti po malom ali zadovoljavajućem popustu od deset posto, odnosno po cijeni od 26.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Tango Gameworks

Još jedna igra koju ne možemo prestati hvaliti Sonyjev je God of War. Igra koju smo uživali igrati na PlayStationu od sad je dostupna i na PC-ju, a za vrijeme rasprodaje je možete kupiti po cijeni od 29.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Sony

Ako vam se igraju nogometne videoigre i još niste potrošili novac na ovogodišnju Fifu, to možete napraviti sad i to uz popust od pedeset posto. Bazična igra na Steamu sad košta 34.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: EA Sports

Ako vam se igraju tvrdi RPG naslovi temeljeni na sofisticiranim stolnim RPG sustavima, ne tražite dalje od Pathfinder: Wrath of The Righteous, najvjernije inačice popularnog stolnog RPG-a do danas. Svima željnima sati i sati kvalitetne RPG zabave igra se nudi po 70 posto sniženoj cijeni od pišljivih 14.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Owlcat Games

Ako vam se igraju sofisticiraniji i izglađeniji RPG-i koji će vam predstaviti pozamašan taktički izazov, ne zaboravite da je na rasprodaji također Divinity: Original Sin 2 kojeg možete kupiti za 17.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Larian

Ako vam je samo do strategije, recimo samo da je Civilization 6, posljednji u nizu renomiranih naslova trenutno dostupan po 90 posto sniženoj cijeni te da ga se može kupiti za tričavih 5.99 eura za osnovnu verziju ili za 29.62 eura za verziju koja uključuje sav dodatni sadržaj.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Firaxis

Za kraj, tu je i poslastica za ljubitelje kooperativnih pucačkih igara. Deep Rock Galactic moguće je kupiti po cijeni od 9.89 eura, što je 67 posto manje od standardnih 29.99 eura.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Ghost Ship Games