ZAPOŠLJAVANJE

Nove prilke u IT-ju: Pogledajte što se nudi ovog tjedna

11.10.2021 u 15:01

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled najnovijih oglasa za radne pozicije u brzorastućem IT sektoru. Ovog se tjedna traže Oracle developeri, .Net programeri, Java developeri...

ALTPRO se više od 25 godina bavi razvojem i proizvodnjom visokotehnološke signalno - sigurnosne opreme za željeznička vozila i infrastrukturu. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Embedded Software Engineer (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati volju i želju za kontinuiranim učenjem, a tvrtkina ponuda uključuje osiguran topli obrok, fleksibilno radno vrijeme, priliku za osobni i profesionalni razlog te mogućnost stručnog usavršavanja. Javi im se do 13. listopada.

U potrazi si za izazovnom ulogom u kojoj možeš naučiti mnogo više? Posjeduješ minimalno dvije godine iskustva u razvoju PL/SQL-a? Krase te dobre komunikacijske vještine? Say no more! Javi se na oglas za radno mjesto Oracle developer (m/ž) u TIS grupi! Nude ti mirno radno okruženje, ono koje potiče raznolikost, otvorenu komunikaciju i međusobno poštivanje, izvrsnu ravnotežu između posla i privatnog života, osobni i profesionalni razvoj kroz mentorstvo te koješta drugo! Oglas ostaje aktivan do 19. listopada.

Posjeduješ iskustvo u razvoju .Net-a i želiš raditi na rješenjima koja će se koristiti širom svijeta? Postoji rješenje! AdriaScanov razvojni tim traži iskusnog i ambicioznog novog člana koji će ispuniti upražnjene cipele .Net programera (m/ž). Uz rad s najnovijim tehnologijama, nude ti i opuštenu radnu atmosferu, mogućnost putovanja te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada na daljinu. Svoj životopis i prijavu na oglas im pošalji do 15.listopada.

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti prijavom na jedno od oglašenih radnih pozicija: Senior Software Quality Engineer (m/ž) i Java Developer (m/ž). Javi im se do 29. listopada i svoju karijeru pokreni u pravom smjeru!