MOBILNI NOVITETI

Insajderi najavljuju: Google Pixel 6 imat će pet godina softverske garancije i jednu vrlo zanimljivu značajku

11.10.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Dok brojimo najnovije glasine o uređaju, saznali smo i datum. Službeno predstavljanje najnovijeg smartfona iz Googleove radionice najavljeno je za 19. listopada

Googleova marketinška stranica pružila je hrpu materijala insajderima koji su objavili novu plejadu glasina vezanih uz najnoviji telefon iz Googlea. Google Pixel 6 imat će mogućnost 'magičnog brisala' te će navodno doći sa čak pet godina softverskih nadogradnji, piše 9to5Google.

Prema pouzdanom izvoru Evanu Blassu, stranica Carphone Warehouse prikazala je slike Googleovih marketinških materijala za Pixel 6 i Pixel 6 Pro. Slike stranice (koja je sad neaktivna) opisuju uređaje koji podržavaju 'magičnu gumicu' za brisanje dijelova fotografija koja će biti dostupna u Google Photosima.

Magična gumica briše 'smetnje' već nakon nekoliko pritisaka prstom - moguće je micati strance, neželjene predmete i neželjene bivše partnere. Većina značajki za nove kamere već je potvrđeno: Pixela 6 imat će glavni senzor od 50 MP i ultra širokokutni objektiv od 12 MP, dok će Pixel 6 Pro imati telefoto objektiv od 48 MP.

Kao što je Engadget naglasio, na fotografijama se da razaznati i tekst koji spominje petogodišnju softversku nadogradnju nakon što uređaj postane dostupan u SAD-u.

Što se službene prezentacije tiče, Google ju je odlučio održati 19. listopada kad će 'službeno predstaviti' Pixel 6 i Pixel 6 Pro.