POMOĆU AI-JA

Nova pjesma Beatlesa 'Now and Then' na putu da postane 18. broj jedan singl benda

06.11.2023 u 05:59

Bionic
Reading

'Posljednja snimljena' pjesma The Beatlesa na putu je da zauzme prvo mjesto na ljestvici singlova, objavila je britanska organizacija Official Chart

'Now And Then', koju je izvorno napisao i otpjevao John Lennon, a kasnije razvili njegovi kolege članovi benda – uključujući pokojnog Georgea Harrisona – dovršili su Sir Paul McCartney i Sir Ringo Starr desetljećima nakon što je napravljena početna snimka.

Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji izdvojen je vokal pjevača Johna Lennona sa stare snimke i tako se ponovno virtualno okupila popularna četvorka.

Dvojica živih Beatlesa završila su 'Now And Then' prošle godine u Capital studiju u Los Angelesu i u snimku ubacila električnu i akustičnu gitaru Georgea Harrisona snimljenu 1995. godine. Paul i Ringo dodali su svoje dionice na basu, klaviru i bubnjevima.

Nakon što je pjesma objavljena u četvrtak, na putu je da postane njihov 18. broj jedan singl, navodi Official Chart. To bi također bila njihova prva pjesma na vrhu ljestvice u 54 godine. Posljednja je bila 'The Ballad Of John And Yoko' iz 1969. godine.

Među njihovim prijašnjim pjesmama koje su bile broj jedan su klasici kao što su 'Hey Jude', 'All You Need Is Love', 'Yellow Submarine' i 'Help!'.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'